Farsang terhesen: parádés és szánalmas ötletek

Nem érdemes csak azért kihagyni a farsangi bulit, mert éppen eléggé terhesek vagyunk. Persze nagy ivászat nem lesz, de aki látványos méretű terheshassal farsangol, már úgyis rutinos versenyző az absztinens mulatozásban.

Arra gondoltunk, rövid képes útmutatóval segítünk kiválasztani a megfelelő jelmezt, a nagy, kerek hasból számos jó poént ki lehet hozni, valamiért a jelmezes oldalakon mégis a szánalmas kosztümük tarolnak.

A farsangi jelezek kiválasztásakor - az internet tanulsága szerint legalábbis - a terhes anyák elvesztik maradék agysejtjeiket is, és előszeretettel öltöznek szánalmasan édibédi tavasztündérnek, meg méhecskének a nyolcvanas évekből. Ilyet csak akkor tegyenek, ha az összes ismerősük is retardált, normális társaságot nem illik zavarba hozni ennyire kínos jelmezekkel. Kattintson a galériára, a jó ötletek mellett arra is mutatunk példát, minek ne öltözzön.

Pláne, hogy egy szép méretes hassal számos teljesen jó, kreatív ötletet is meg lehet valósítani, és a legtöbbhöz nincsen szükség sem három milliárd forintra, sem profi jelmezkölcsönzőre, de még különösebb kézügyességre sem.

A galériába válogatott képek mellett jó ötlet lehet a bármilyen labda (foci, baseball) köré komponálni a jelmezt, de kézügyességgel és textilfilccel a röntgenképes póló is jól néz ki, ehhez csak egy felnőtt bordakosarat és egy bébicsontvázat kell rittyenteni.

De ütős lehet a Barbamama, patkányt lenyelt kígyó, földgömb, Obelix, gömbhal, Michelin-baba, Mozart golyó, kenguru, hóember is. Csak arra kell figyelni,hogy olyan jelmezt öltsünk, ami nem akadályozza meg, hogy tízpercenként kimenjünk pisilni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek