SZÜLŐSÉG

Farsang terhesen: parádés és szánalmas ötletek

2013. január 27., vasárnap 09:07

Nem érdemes csak azért kihagyni a farsangi bulit, mert éppen eléggé terhesek vagyunk. Persze nagy ivászat nem lesz, de aki látványos méretű terheshassal farsangol, már úgyis rutinos versenyző az absztinens mulatozásban.

Arra gondoltunk, rövid képes útmutatóval segítünk kiválasztani a megfelelő jelmezt, a nagy, kerek hasból számos jó poént ki lehet hozni, valamiért a jelmezes oldalakon mégis a szánalmas kosztümük tarolnak.

A farsangi jelezek kiválasztásakor - az internet tanulsága szerint legalábbis - a terhes anyák elvesztik maradék agysejtjeiket is, és előszeretettel öltöznek szánalmasan édibédi tavasztündérnek, meg méhecskének a nyolcvanas évekből. Ilyet csak akkor tegyenek, ha az összes ismerősük is retardált, normális társaságot nem illik zavarba hozni ennyire kínos jelmezekkel. Kattintson a galériára, a jó ötletek mellett arra is mutatunk példát, minek ne öltözzön.

Pláne, hogy egy szép méretes hassal számos teljesen jó, kreatív ötletet is meg lehet valósítani, és a legtöbbhöz nincsen szükség sem három milliárd forintra, sem profi jelmezkölcsönzőre, de még különösebb kézügyességre sem.

A galériába válogatott képek mellett jó ötlet lehet a bármilyen labda (foci, baseball) köré komponálni a jelmezt, de kézügyességgel és textilfilccel a röntgenképes póló is jól néz ki, ehhez csak egy felnőtt bordakosarat és egy bébicsontvázat kell rittyenteni.

De ütős lehet a Barbamama, patkányt lenyelt kígyó, földgömb, Obelix, gömbhal, Michelin-baba, Mozart golyó, kenguru, hóember is. Csak arra kell figyelni,hogy olyan jelmezt öltsünk, ami nem akadályozza meg, hogy tízpercenként kimenjünk pisilni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2013.01.27 10:35:17Fenimore

  Nem tudom, távol áll tőlem a farsang nagyon, de ha mindenképp nagy hassal akarunk farsangolni, akkor már legyen valami vicces dolog, mint a zombibabás, vagy egy vicces póló az alkalomra. Nem bírom, mikor valaki nagy hassal szexistennőnek akar öltözni. A csupasz has se az én asztalom - nem biztos, hogy mindenki a mi hasunkat akarja nézni... A tündérke, nővérke felejtős, és az apácás is elég ízléstelen, de lehet, hogy csak karótnyelt vagyok.

 • 2013.01.27 11:13:58Jar Jar

  Terhesen egy testszínű fölsőt vettem fel, a hasam aljára és tetejére fogsort raktam papírból (egyszerű háromszög kivágásokkal), így lettem kisgömböc.

 • 2013.01.27 17:15:12tamagochi

  en a halloween partyn egy fekete poknak oltoztem, imadtak :)

 • 2013.01.27 19:01:58Rózsika

  A zombibabás szerintem nem helyes. Piszkosul mellényúlhatsz vele, van akinek ez a téma bizonyos okokból kifolyólag érzékeny pont. A töklámpás tetszett. Csak pólóra festeném. A kisgömböc meg a pók viszont aranyos ötletek.

 • 2013.01.28 09:16:07retinax

  Szóval összegezve: minden oké, amelyiken pucér hasra festenek, és minden gáz, ahol fel van öltözve a nő. Hát ez tényleg ajánlatos februárban!

 • 2013.01.28 09:59:23sztroberri

  Én Unicumos üveg voltam szülés előtt egy héttel. Zöld garbó, zöld gatya adott volt (más nem is jött már rám), a kupak + feliratos-keresztes matrica a hasamra megvolt kb. 200 forintból:)

 • 2013.02.02 15:48:06drag****

  Köszi dívány, hogy leírod, mi ciki és mi nem. Éljen az egyéni ízlés! :)

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta