SZÜLŐSÉG

Zseniális fordulat hiszticasting-ügyben

2013. január 25., péntek 20:02

Eléggé kiakadtunk, amikor a Katica tanya reklámfilm készítéséhez hiszti castingot hirdetett, ahol azt várták, hogy a szülők töltsék fel a hisztiző gyerek videóját az oldalra, hogy aztán szavazni lehessen a legjobb hisztire.

hiszti

A történet viszont mostanra teljesen szimpatikus fordulatot vett, a marketingötletet megtartották, de megfordították a szereposztást, és megalázott gyerekek helyett a tanyáról hazamenni nem akaró, hisztiző apuka szerepel a filmben. Ami tényleg nagyon jó lett. Riszpekt, hogy belátták a hibát, és ilyen jópofán korrigálták. A filmmel kapcsolatban még az önszabályozó reklámtestület állásfoglalását is kikérték.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta