A karácsony lényege, 50 másodpercben

Fajsúlyos, komoly témák mellett jöjjön már egy kis könnyed ráhangolódás, összeszedtünk hat remek karácsonyi videót a youtube-ról. Van közte vicces is, tudományos is, és megható is. Tudjuk, hogy mindenkinek ezer dolga van még, nekünk is, de stressz helyett inkább örüljünk egy kicsit a karácsonynak!

katona hazatert

1. Miről is van szó?

Először is, ha nem lenne világos, mi is ez az egész karácsony sztori, mit ünneplünk ilyenkor, itt van egy kis segítség, ami nagyon is mai eszközökkel magyarázza el az örök történetet.

2. A szeretet ragályos

Megkezdjük a megható húrok pengetését, elvégre mégiscsak karácsony van. Nézzék meg, mire képes egyetlen apró kis jócselekedet. Nem meglepő üzenet meglepően szépen elmesélve.

3. Ezt csak azért, mert jó

Nincsen semmi különlegesen extra, megható, vagy nagyívű a következő videóban, egyszerűen csak jó nézni. Mosolygós fiú, jól is táncol, a zenét is szeretem, és most őszintén: hányan mertük volna ezt bevállalni?

4. A várakozás

Igen, ez egy reklámvideó. De hát mit tehetnénk, ha egyszer annyira nagyon cuki. Na jó, azért inkább tényleg csak gyerekes szülőknek ajánlanám, de nekik annál inkább.

5. Apa hazajött!

Talán nincs az egész listában olyan videó, ami (nekem, anyaként) ennél jobban megmutatná, mit is jelent a karácsony. Csak 50 másodperc, de minden benne van! Angolul nem beszélőknek: a kislány apja katona, Irakban szolgál.

6. Hallelúja!

Utoljára, de nem utolsósorban ezzel kívánunk mindenkinek olyan karácsonyt, amire vágyik!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek