A legrosszabb játékok karácsonyra

Mivel hetek óta ajándékokat és ajándéktippeket keresünk, beleszaladtunk néhány válogatottan rémes darabba is. Nem tudtuk megállni, hogy össze ne szedjünk egy ötöst listát olyan tárgyakból, amiket semmiképpen ne vegyenek meg a gyereknek.

Disney elképesztően izléstelen műhaj

disney hair extension

Sokszor végigrágtuk már itt a porontyon is, hogy a Disney kislányoknak szánt hercegnős univerzuma nem feltétlenül esik egybe azzal, amit mi felnőttként szépnek, ízlésesnek vagy csodálatosnak tartunk, de ezeknek nem is ez a célja. Hogy a gyereket igenis lenyűgözi a rózsaszín műanyag gyémánt, a hercegnők hatalmas szeme, ami kábé akkora, mint a kézfejük. Éppen ezért azt hittem, ebben a műfajban már nem érhet meglepetés - amíg kolleganőm el nem küldte nekem az alábbi termékek linkjét. A dolog nem olyan vészesen sokkoló, amíg meg nem látjuk, hogyan néznek ezek ki egy élő ember fején. Hát így, erre mondják azt divatszerkesztő kolleganőink, hogy eléggé ukrán. Mondjuk Disneyhez képest legalább olcsó, ha már ennyire végtelenül proli.

Áramütéses játék

shocking game

Mindig fáj, ha egy játékban veszítünk. A Shocking Game megalkotói ezt az általános bölcsességet átültették a gyakorlatba, nehogy már a vesztesnek csak a lelke fájjon, ezért tetézik a lúzer kínjait némi valódi szenvedéssel is. Ezt a kicsit beteg játékot többféleképpen is lehet játszani. A menete az, hogy mindenki megfog egy kart, és megnyomja a rajta lévő gombot, jelezve, hogy készen áll. Ha ezt minden játékos megtette, középen felgyullad egy piros lámpa. Amikor ez a piros fény zöldre vált, a lehető leggyorsabban ismét meg kell nyomni a gombot, a leglassabb játékost pedig megrázza az áram. Játszható viszont úgy is, hogy csak a leggyorsabb játékost nem rázza meg az áram, mindenki mást pedig igen. Az áramerősség változtatható az enyhén kellemetlentől a kifejezetten fájdalmasig. Gyakorló szadisták és mazochisták ki ne hagyják! Ja, csalni nem érdemes, mert aki túl hamar nyom gombot, az is kap egy kis áramot.

Undorító fogorvosos játék

play doh fogas

Igen, teljesen egyetértünk azzal, hogy a kisgyereket nem lehet elég korán rávezetni arra, mennyire fontos a rendszeres, alapos szájápolás. Azzal a céllal is maximálisan tudunk azonosulni, hogy tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a gyerek ne rettegjen a fogorvostól. De ez a játék akkor is nagyon gusztustalan. A Play Doh fogorvosos játéka egy kifeszített szájú fejből, különböző színű gyurmákból, játékfúróból és egyéb játék fogorvosi szerszámokból áll, a gyerek pedig tetszése szerint hozhat létre lyukas fogakat, amiket aztán kifúrhat, a lyukak helyét szép fehér gyurmával betömheti, sőt, teljes fogpótlást is készíthet, ami már nem is korona, hanem implantátum. Komolyan, már csak a nyálszívó hiányzik. Fogorvosok gyerekeinek el tudom képzelni, akiket biztosan motivál, hogy ugyanazt csinálhassák, mint apu, de egyébként???

Playmobil airport security check

playmobil airport

Annyi élvezetes része van az utazásnak, amivel kapcsolatban olyan sok mindent lehet játszani. De nem tudom, milyen reptéri tapasztalatai lehetnek annak, aki a Playmobilnál úgy gondolta, gyártanak egy security check játékot. Előveszi a gyerek, és mit csináljunk vele? A babák gyakorolhatják a végtelen sorbaállást? Ja, és a cipő levételét, a sampon kiöntését és a kézipoggyászban felejtett ajándék bor kidobását? Remélem a kapu legalább életszerű, és még a bugyira vetkőztetett kis embereknél is becsipog néha, hogy lehetőség nyíljon egy kis kéziszkenneres vizsgálatra is.

Ordítva masztizó Tarzan

Ez a Tarzanfigura akkora melléfogás volt, hogy első verzióját ki kellett vonni a forgalomból, de a felhasználói értékelések szerint a második változat sem lett sokkal jobb, vagyis szalonképesebb. Tarzan a következőket tudja: mozgatja a kezét, és miközben ezt teszi, kiabál. A pech csak az, hogy a kézmozgás és kiabálás kombinációról nekünk, mocskos lelkű felnőtteknek sajnos az ugrik be, hogy Tarzan éppen ordítva maszturbál. Az alábbi videón megnézhetik Tarzant, akcióban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek