Használjon bébit felmosáshoz!

Időnként kiderül, hogy az amerikaiaknak is van humorérzékük. A betterthanpants nevű, vicces ruhákat áruló oldal állt elő a bébiruhát a felmosóval kombináló kezeslábas, a Baby Mop ötletével. A termék hasznosságát számos, nem egészen komoly érvvel támasztják alá, például így már korán megtaníthatjuk a gyereket a munka fontosságára, spórolhatunk a tisztítószereken, a gyerek izmai erősödnek, és az általa elvégzett munkával megtakarított időt valami kellemesre fordíthatjuk.

baby-mop2

Mielőtt bárki is tüzet okádna, nem gondolom, hogy egy ilyen darabot bárki is véresen komolyan venne, mint ahogy biztos nem adtam volna rá a sajátjaimra sem - na jó, csak addig, amíg lefotózom őket. De nem is a közepesen szellemes ötlet az igazán jó, hanem az oldal hozzászólói, akik között meglepően kevesen vannak olyanok, akik nem vették a lapot.

A Baby Mop

A legjobb kommentek között valaki arról érdeklődik, gyártják-e felnőtt méretben, ugyanis a pasija is használhatná, amikor négykézláb mászik haza a kocsmából. Más arról számol be, hogy már egy tucattal vásárolt, de az a tapasztalata, hogy az odaszáradt foltokkal szemben nem hatékony, ezért talán hasznosabb lenne a gyerek bevetése előtt kevés vízzel megspriccelni a tisztító felületet.

Van kommentelő, aki arra hívja fel a figyelmet, hogy a teljesen tökéletes végeredmény érdekében érdemes lenne a gyerekre egy bébipórázt adni, vagy időnként egy kicsit körbelódítani, hogy mindenhol azonosan tiszta legyen a padló, más pedig ugyanezért arról érdeklődik, lehet-e rá nyelet rögzíteni. Egy felhasználó a megvásárolt darabot a macskája számára alakította át, másikuk pedig annak örül, hogy így nem lesz szüksége bejárónőre.

Akad olyan potenciális vásárló is, aki úgy értelmezi, hogy a Baby Mop csomagban, gyerekkel együtt kapható, és azon aggódik, mennyire testreszabható az egyes darabok megjelenése, mert sokat venne, és semmiképpen sem szeretné összetéveszteni őket.

A Baby Mop egyébként népszerű lehet, mert az ára folyamatosan felfelé mozog, a kezdeti, 25 dollár helyett most már 40 dollárba kerül egy darab.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek