SZÜLŐSÉG

Nem eszik a gyerek? Gangnam Style!

2012. október 8., hétfő 09:31

Mit lehet csinálni egy hisztiző gyerekkel? Az alábbi videók tanulsága szerint csak be kell indítani a nekik tetsző zenét. Négy vicces videó, négy különböző műfajú zenével szelidíthető gyerekekről.

Ez a Londonban élő család például az etetésekkel küzdött, egészen addig, míg rá nem jöttek, hogy Benjaminnak, a kisfiúnak nagyon is bejön a közelmúlt egyik óriási youtube slágere, a Gangnam Style. (Ha önök még nem tartoznak bele abba a 360 millió emberbe, akik már látták az újgazdag koreai fiatalokat parodizáló számot, akkor itt nézhetik meg az eredetit). Igen, mi sem értünk egyet azzal, hogy egy gyerek csak akkor legyen hajlandó enni, ha közben meredten bámulhat egy monitort. De azért vicces.

Ha már itt tartunk, semmiképpen ne feledkezzünk meg a műfaj nagy klasszikusáról, a Baby Bob Marley néven elhíresült kisgyerekről, akit a nagy rasztamester a legnagyobb hisztiből ránt ki egyetlen másodperc alatt.

Természetesen vannak szülők, akiknek nem jöhet szóba sem pop, sem reggie, kizárólag heavy metal. És hát, vannak ilyen gyerekek is, akiknek a nehéz pillanatokban semmi más nem segít, csak egy kis norvég black metal.

És, ha már a műfaji sokszínűségről volt szó, semmiképpen ne maradjanak ki a hiphop bébik sem, mint a videó főszereplője, akit apukája kommentje szerint nem nyugtatott meg a rock, a reggie, a klasszikusok, de még a jazz sem. Egészen addig tartott a baj, míg a szülők rá nem jöttek, hogy a hiphop zenét szereti. Notorious BIG működik nála, csakúgy, mint Jay Z.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.10.08 11:02:39CarlosPerez (csikolámolá)

  [link]

  nálunk ez megy, ha hiszti van.

 • 2012.10.08 13:05:08hosszu

  Maria Callas minden mennyiségben, vagy a porszívó. Ma is a végletek embere :)

 • 2012.10.08 14:47:42kIára

  Öt, egy évesnél fiatalabb babán tesztelve:
  [link]

 • 2012.10.08 21:19:31denavil

  erre a célra külön kifejlesztett zene is van: Mozart effect music for babies. mielőtt valódi Mozart-ot várnátok: ez nem az. babákra áthangszerelve, van alsáshoz, meg mittudomén még mimindenhez, állítólag hallás korrekcióhoz stb. videó itt :http://www.youtube.com/watch?v=_Lgg04BOaII

 • 2012.10.09 08:25:11antika890

  Igen, a szülők már nagyon korán megtanulják, hogy hogyan hallgattassák el a gyereket. Még tippeket is adnak egymásnak. A következő lépés mindig az, hogy 4-6 éves korában leültetik a tévé elé, aztán 8-10 évesen a számítógéphez is odaengedik, aztán persze szörnyülködve nézi mindenki a statisztikákat, hogy egy átlag gyerek napi 6 órát tévézik/számítógépezik. De hát ez van ugye, a gyereket le kell foglalni, hogy mindenképpen azt csinálja amit mi akarunk.

 • 2012.10.12 14:38:09Syreni

  Magyar példa is van rá :)
  [link]

 • 2012.12.17 01:12:07l ember

  lehet, hogy a fater nyugodott meg, és a gyerek csak reagált? A metálnál éreztem ezt főleg

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta