A világ legviccesebb apukája

Ha minden apuka (és anyuka) olyan fotókat tenne fel a gyerekről a Facebookra, mint David Engledow, biztos kevesebben panaszkodnának, hogy túl sok a babás kép. A vicces amerikai apa kislánya születése után a családtagok és barátok szórakoztatására kezdett el babás képeket készíteni, a sorozat legelső darabja mindjárt itt következik.

153359
David Engledow

David úgy gondolta, mulatságosabb lenne a hullafáradt, a dolgokat teljesen összezagyváló apát egy amolyan apák gyöngye típusú bögrével együtt fotózni, így beszerzett egyet, amely azt hirdeti: A legjobb apa a világon. Ez a bögre aztán a sorozat védjegyévé vált, és szinte minden fényképen szerepel valahogy.

A vicces fotók némelyike erősen photoshoppolt, amit megnyugtató tudni, amikor végignézzük őket. David Engledow oldala az összes képpel itt látható. A fotósorozat mostanra már nemcsak a családtagok körében népszerű, Engledow komoly rajongótábort szerzett, sőt, tavaly már egy naptárt is készített a nem szokványos fényképekből. Idén, az azóta tovább növekvő népszerűség miatt még több naptárt szeretne gyártani. Ha valakit érdekel, esetleg rendelne is belőle, az ezen az adománygyűjtő oldalon szállhat be a buliba, nem USA állampolgároknak 45 dolláros (kb 9 ezer forintos) adomány szükséges ahhoz, hogy megkapják a 2013-as naptárt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra