Létezik megfizethető és jó tornacipő

Tornacipőt venni a gyereknek meglehetősen nehéz feladat. Ugyan ki akar több tízezret kiadni egy csukára, ami jövő tavasszal már kicsi lesz? Vagy, ha nem, hát szétrúgja a gyerek. Körbenéztünk, hogy hol mennyiért kaphatóak a tornacipők, edzőcipők.

Az első utunk az Asia Centerbe vezetett, mert ott mindig találni szuper „szétrúghatós” darabokat váltócipő gyanánt. Óriási csalódást okozott, hogy alig egy-két bolt pakolta még ki az őszi árukészletet, úgyhogy nem volt alkalmunk részletesen mustrázni a felhozatalt. Az a pár cipő, ami meg most kapható, hát nem kifejezetten csúcsdarab, és a 3500 forint körüli ár nem különösebben olcsó.

Az óbudai Tescóban is alig találtunk cipőket. A legolcsóbb sima kínai vászoncipő 1990 forint, de ugyanennyiért van szürke alapon pink párducmintás csoda, 2290 forintért dizájnolt vászoncipő, és a legdurvább: 4500 forintért a full műanyag – szintetikus edzőcipő. Utóbbit csak akkor adja a gyereke lábára, ha valakivel nagyon ki akar cseszni, mert sanszos, hogy az első mozgalmasabb nap után virághervasztó szag árad majd belőle.

Az Auchan kínálata jobb, és mivel szezonális vásár van, több cipőt is akciósan kínálnak. 1190 forint a kínai vászoncipő, ami sok (teljesen hordható) színben kapható. A Tescós cipőkhöz hasonló műanyagokat itt már 1790 forinttól megveheti. A csicsásabbaknak (masnis és csillogós) jobban megkérik az árát, de még így is olcsóbb, mint az előbb említett angol hiperben. 2699 és 4299 forintért vihetőek.

Kicsivel többért a Decathlonban is elárasztják cipőkkel, bár ez is szintetikus , állításuk szerint az az előnye, hogy jól tartja a lábat a fűző miatt (wtf??), a gumitalpa nem csíkoz a padlón, a felsőrésze pedig könnyen tisztítható. Ebből mi az utolsót véltük az egyetlen előnyének – mindezt 5990 forintért. Tépőzáras van feleennyiért is, a márkásak (Puma, Adidas, Kappa) 8-10 000 forint között kaphatóak.

A Deichmann volt az első üzlet, ahol azt sem tudtuk, merre fordítsuk a fejünket, annyi cipőjük van, és szerencsére a legaljától egészen a csúcskategóriásig, minden! Jó szívvel ajánljuk a boltot. Itt tényleg tud venni a gyereknek kortól és nemtől függetlenül jó csukát! Nagyon sok lábbelire még engedmény is jár! Például a Gracelandeket 3000 forint körül már viheti. A Nike cipőit 6990 forinttól árulják (ez elég jó ár), a Kappa 7990 és az Adidas 6490 forinttól indul. M ost a legtöbb Filát akciósan is   megkaphatja: 5990 forintért már egy klassz terméket tudhat magáénak. A galériában rengeteg fotó van a cipőkről és áraikról.

A Playersroomban megint nem csalódtunk, lányoknak és fiúknak is akad márkásabb cipő dögivel reális áron! Az egyik legolcsóbb rózsaszín Adidas 6990, hasonló fazonú tiszta fekete, srácoknak ugyanennyiért kapható. Innentől viszont már gyorsan kúsznak felfelé az árak, de érdemes betérni, mert itt is bő a választék. Az Office Shoesban találtuk a legjobb árú Adidast: 5590 forintért van több színben is Samoa, 5990 forintért Lk Trainer és igazán divatos (kislányoknak mindenképpen) Skechers 6390 forintért.

adidas1
Office Shoes

A Nike és az Adidas hasonló áron kapható, mint a Deichmannban és a Playersben, ráadásul itt is bőven akad miből válogatni. Ne aggódjon az sem, aki cikinek érez tízezer alatti összeget fizetni egy cipőért, 16 990 forintért hozzájuthat egy teljesen egyszerű fekete bőr Lacoste-hoz . A Hervis üzleteiben 7777 forint a fekete és fehér „nagy pipás” Nike, de van ennél olcsóbb is 6999 forintért, ami szerintünk még menőbb is: egyszerre fűzős és tépőzáras. Van vászon és bőr is a kínálatban, a vászon Reebokért 6999 forintot kell kicsengetni, a félig bőr Nike-ért pedig 12990 forintot.

Bármelyik plázába is megy vásárolni, ne hagyja ki az Office Shoes, Playersroom és a Deichmann boltját, érdemes benézni!

Oszd meg másokkal is!
Mustra