no

És szabadíts meg a gyerektől

Új kiegészítőt töthetnek le böngészőjökhöz a Chrome felhasználók, az Unbaby me alkalmazással egyszer és mindenkorra eltüntethetik ismerőseik gyerekeit a Facebook hírfolyamból, hogy helyette (a fejlesztők szerint) elképesztő dolgokat lássanak.

Először jó viccnek tűnt, aztán viszont szánalmasnak. Szánalmasan szánalmasnak. Komolyan, csomó embert ismerek, akik nincsenek oda az ismerősök gyerekeiért, ami teljesen oké, én időnként még a sajátjaimért sem vagyok oda. Sokan, sok helyen megírtuk már azt is, hogy nem rajongunk az összes ismerősünk összes facebook posztjáért. Van, akit a kóbor kutyák, másokat a lefotózott kaják borítanak ki, és akkor a Coelho idézetekről még nem is ejtettünk szót. Szerencsére rendelkezésünkre áll a hide/elrejt gomb, amivel akár konkrét posztot, akár embert is kiiktathatunk a hírfolyamból.

unbaby-me

Nem fura, hogy valakinek a facebookon található gyerekképek annyira elképesztően, elviselhetetlenül idegesítőek, hogy egyszer és mindenkorra megszabadul az összestől, miközben továbbra is nézi majd a kóbor kutyákat, a Coelho idézeteket és az összes ismerőse tegnapi vacsoráját?

Ja, és tudjátok mit kap a gyerekek helyett? Macskákat. Tehát valaki veszi a fáradtságot, és mivel annyira gyűlöli a gyerekeket, hogy látni sem bírja őket, lecseréli az összeset macskákra. Macskákra, értitek. Lehet, hogy baj van az emberismeretemmel, de sosem gondoltam volna, hogy azok, akik nem bírják elviselni a gyerekek képét, rajonganak a macskákért. Márpedig rajongó legyen a javából, mert ha minden gyerek helyett macskát kap, rengeteg macskát kell majd végignéznie. (A teljes igazság az, hogy a program alapból minden gyereket macskára cserél, de testre szabható, és kérhetünk a kölykök helyett kutyákat, vagy egyéb dolgokat is, pl szalonnát. Remélem megható idézeteket is. Ha valaki lenne olyan kedves, és testreszabná az alkalmazást úgy, hogy eltüntesse az összes kóbor kutyát és nyálas idézetet, rögtön váltanék Chrome-ra.)

Komolyan mondom, beteg ez a világ. Ha lenne egy olyan alkalmazás, ami egy háztartás/játszótér/óvoda stb összes gyerekét lecseréli macskára egy kis időre, még megérteném. De a facebookos gyerek nem hangos, nem tör-zúz, nem kell neki inni adni, orrot törölni, testvéréről lefejteni. Aki pont őket cserélné macskára, vagy semmit nem tud a gyerekekről, vagy nagyon mélyen frusztrálja az, hogy neki nincs gyereke, miközben másoknak meg van.

Mit gondoltok az Unbaby me-ről?

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek