SZÜLŐSÉG

Ők így néztek ki szülés előtt

2012. augusztus 7., kedd 07:41

A terhesség utolsó egy-két hónapja legtöbbünknek már a túlélésről szól. Valahogy innen-oda vonszolni azt a nagy hasat, szenvedni a melegtől, vagy attól, hogy nincs terheskabátunk, hogy egy cipőbe sem fér be már a lábunk, de ha beférne sem tudnánk megkötni a cipőfűzőnket.

Biztosan nincsenek ezzel máshogy a leghíresebb várandós sztárok sem, csak nekik időnként még napokkal a szülés előtt is szupercsinosan kell parádézniuk egy filmbemutatón vagy jótékonysági bálon. Lapozza végig galériánkat nagyonterhes, és többségében nagyon csinos celebmamákért, a végére néhány hazai versenyzőt is becsempésztünk. Kezdetnek pedig itt a szinte ikonikusan jól kinéző Angelina Jolie. Katt a többiért.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.08.07 08:10:02vagyok, aki vagyok

  A terhesség nem betegség, miért csodálkoztok, hogy valaki jól néz ki, jól érzi magát? Amíg terhes nem lettem (várandós :), én is azt hittem, ekkora hasat azért nehéz lehet cipelni, de meg se éreztem, a 8. hónap végéig dolgoztam - fitten, vidáman, majd berendeztem a gyerekszobát (akkor kezdtem csak beszerezni mindent), nagytakarítottam (persze óvatosan, de alaposan) és vártam a nagy napot :)

 • 2012.08.07 09:08:41Bartush

  Hát azért Angeline Jolie keze minden csak nem szép. Egyébként vagyok aki vagyok-nak van igaza. Mi lakást vettünk és újítottunk fel a terhességem alatt, egyedül végig takarítottam az egész hodályt festés után, és nem volt bajom. Jól is esett a mozgás.

 • 2012.08.07 09:27:50pomme-pomme

  Meg azért eggyel könnyebb úgy csinosterhesnek lenni, ha az embernek nem luxus a stylist, fodrász, sminkes és személyi edző. Én a cukros diétám miatt összesen 8 kilót híztam, és ráadásul nem is sokról indultam, csak hasam volt. Viszont a cipőkért tényleg le a kalappal a hölgyek előtt, én a többségét nemterhesen sem tudnám huzamosabb ideig viselni. (Most 16 hetesen is két lapos szandált váltogatok, nem tudom, mi lesz télen...)

 • 2012.08.07 10:54:35R2D2 & C3PO

  vagyok, aki vagyok

  De jó neked!
  Nekem június 15 után már végem volt. (A 2. trim végével...)
  Alacsony vérnyomás, 100-as pulzussal...
  Ha 23 fok fölé megy a hőmérséklet teljesen kész vagyok, mintegy fél perc a leizzadási rátám. És persze jön a Surda-jelenség. ;-D

  Mondjuk kívülről baromi jól nézek ki, csak épp képtelen vagyok nagyobb fizikai erőkifejtésre. Így nem festettem ki a gyerekszobát, nem főztem meg gyerekágyra (sőt, egyáltalán nem főzök, vesszük a kaját. :-P), stb. Korábban én se gondoltam volna azt, hogy ennyire hazavág a terhesség kombinálva némi kánikulával. És lassan két hónapja tart ez a baromi nagy meleg. :sóhaj:

  Mondjuk az csak hab a tortán, hogy nem fér el bennem a gyerek és nem kapok levegőt, meg visszafolyik a kaja. ;-D Szoktam mondani, hogy vagy 20 centi hiányzik a boldog terhességemhez. Ha-ha-ha.

 • 2012.08.07 12:05:29solozzo

  Szeretlek Erzsó!!
  Tirunesh Dibaba

 • 2012.08.07 14:02:19pc guru-e vagyok

  Én 25 kilót híztam, de senki nem hitt nekem. Mert nem voltam slampos, hanem figyeltem magamra. Asszem ez nem csak a sztárok "kiváltsága". Nagyon gáz szerintem, hogy annyi anyuka tartja meg a felszedett kilót a szülés után évekkel később is, nem is értem, hogy lehet valaki daadt, igénytelen, csak mert otthon van és gyereke van. Én sokkal szebb és nőcisebb lettem, hogy anya vagyok,naponta zsebelem be a bókokat, pedig még kozmetikushoz, fodrászhoz sem járok. Egyszerű low budget-tel, kevés idővel is lehet NŐ egy anyuka. Aki mást mond, fogja be!

 • 2012.08.07 14:15:10R2D2 & C3PO

  pc guru-e vagyok

  Na, ez meg a másik. Most jöttem rá, mennyire szar lehet elhízottan élni. Nem tudsz lehajolni, a levegőt sem úgy veszed...
  Biztos más egy kicsit a háj, de a lényeg nagyjából ugyanaz.
  Nekem most már még nagyobb talány, miért hagyják el magukat olyan sokan. És nem csak a nőkről beszélek. A pasik a kib_szott nagy sörhasukkal és pipaszár lábukkal... Mondjuk egyéni elméletem a terheshas-irigység. ;-D Mivel nem tudnak a pasik szülni, inkább kifejlesztették a nagyhas növesztő képességet. :-DDD
  Igaz, más pár hónap alatt át- és vissza alakulni, és más szépen, lassan, 10-20 év alatt. :-O De azt'szem inkább maradok az örökös diétánál továbbra is. :-)

 • 2012.08.07 14:22:39pc guru-e vagyok

  A pasik szerintem feladják, minek legyen ők olyan szépek, ha az asszony toprony. Akkor inkább felveszik a stílusát. nálunk szerencsére mindketten normálisak vagyunk, ha elmegyünk vhova gyerek nélkül, sokszor nem is hiszik el, hogy szülők vagyunk. Mert hogy milyen jól nézünk ki és fiatalosak vagyunk. Harminc közepe táján...És ez nem genetika, nálam nem sajnos, kemény,de boldog egészséges életmód, mozgás...Ennyi.

 • 2012.08.07 14:31:27zoldmandula33

  vajon miért nem ment át a hozzászólásom..
  no mindegy, csak annyit írtam, hogy én a 39. hét végéig dolgoztam, és gyalog jártam be minden nap. mindenki annyira terhes, amennyire terhes akar lenni. ha nem tudod humorral kezelni, hogy a végén guggolásból csak segítséggel tudsz felállni, vagy hogy egy idő után már nem látod a cipőidet, az baj..mert annál később már csak rosszabb lesz:) és igen, nem szabad sokat hízni, mert ezt igenis lehet kontrollálni, és lehet olyan, hogy 3hónappal a szülés után -1kilóval vagy az előtti állapothoz képest.
  meg vagyok győződve róla, hogy a minden napos agymunka segít elterelni a figyelmedet saját magadról, és ha elfogadod, hogy csak átmenetileg változott meg a tested, a fizikai képességeid, sokkal könnyebb lesz visszatérni az eredeti állapotba. mert a gyereknek egészséges szülő kell, és a férjnek egészséges, szép feleség vissza...nem olyan, akinek már rég iskolás mindkét gyereke, és még mindig +20kilóval van...

 • 2012.08.07 14:36:26zoldmandula33

  sminkes, fodrász, stb.
  aki előtte nem sminkelt, az ne most kezdje. aki meg igen, annak fél percbe sem kerül felrakni egy szempillaspirált meg egy kis pirosítót-rúzst, és mennyire más az összkép! és mennyivel jobban érzi magát, mégha fáradt az éjszakázástól is..
  a fodrászról meg annyit, hogy előtte elmész egyszer, aztán 3hónaposan már csak rá tudod bízni apukára vagy nagyira 2órára...de igazán remek termékek vannak otthonra is.
  nem lehet a gyerek kifogás arra, hogy valaki igénytelen...meg amúgy is gondoljon már bele, hogy ha a gyereke majd később a gyerekkori fotóit nézi, mit mond, anya-apa miért nem volt képes normálisan kinézni?

 • 2012.08.07 16:39:16Fikkentáger

  Szülés előtt jól kinézni nem kunszt, az egész eleve úgy lett kitalálva, hogy ...izé... esztétikus legyen.
  Viszont utána, az sokkal nehezebb.

 • 2012.08.07 17:01:39zoldmandula33

  pomme-pomme

  mire tél lesz, beszerezhetsz esetleg egy bakancsot (vagy bakancscipőt), meg hozzá egy csini kötött lábszárvédőt. addigra már úgyis csak a nadrágok maradnak, ha már felül valószínűleg egyre sötétebbe burkolózol, legalább alul csillogjon valami:)
  nekem a calzedoniából van egy fekete kis strasszokkal, de máshol biztos olcsóbb, és nagyon fel tudja dobni a megjelenést + elfedi a bakancsod jó nagy részét és még melegít is. legalább olyan hasznos, mint a derékmelegítőkből két-három számmal nagyobbat beszerezni, így nem kell külön terhesnadrágokat venned, egyszerűen ráhúzod az utolsó hónapban a nem összehúzott cipzárra és kész. még csini is, ahogy kivillan a pulcsi/hosszú póló alól egy csíkban. (ebből én olyat vettem, aminek egy egyik fele egyszínű, a másik apróvirágos -> 2in1:)

 • 2012.08.07 20:58:25badabum

  Na mondjuk az elsô terhességemnél úgy vizesedtem az utolsó 2 hónapban.....olyan voltam mint a michelin baba:)
  Szóval megnéznék akárkit is 10 cm es sarkakokn úgy ahogy én voltam.....
  Minden terhesség más pl az ikreimmel baromi jól viseltem az egészet és jól is néztem ki...asszem....bár az elsô gyereknél az sem segített hogy az össszes kismama ruha úgy nézett ki mit öreganyám ruhái.....na jahh

 • 2012.08.07 20:59:41badabum

  Ja és a kardasian csaj abban a ruhában :) mint egy törpe piramis....jót röhögtem

 • 2012.08.07 21:02:42badabum

  Meg a JLo is öléggé fel van puffadva fejileg (azért szépnek nem mondanám) Dobó Kata meg olyan öregnek tûnik kismamának nem valami hamvas látvány.

 • 2012.08.07 21:04:23badabum

  Kedvenc a Gryllus Dorka.....

 • 2012.08.07 21:08:54bexi7

  Gryllus Dorka valóban csinos. És jó a rucija :)

 • 2012.08.08 20:21:27BarnaMaki

  Nem-celeb kismamák között is rengeteg nagyon csinosat látni. És tényleg nem kötelező toprongynak lenni, csak mert az ember lánya gyereket vár. Ha örülsz neki, úgyis látszani fog rajtad, egy csinos ruha már "csak" a hab a tortán :)

 • 2012.08.08 22:47:46cicnyapempöli

  Hát nem tom'! Én azt gondoltam az elsőnél: fúúúú, én leszek a legcsinibb, legboldogabb, sugárzó szép, stb kismama, nos, puffadt voltam, lomha voltam, izzadtam, lihegtem, meg minden, szóval nem jött be. Na de majd most!!!! :-) Megint úgy futok neki, h nem hagyom el magam, nem hízom (sokat), stb. Aztán meglátjuk. Tény, h törekedni kell, DE a rubintréka-effektus sem normális, valahol talán a kettő között, Horatius-arany középútja! .-)))) Meghát most van egy örökmozgó 16 hónaposom :-)))) Ő majd biztos segít, h ne hízzak le nagyon!!!! :-) Egy biztos: ahány kismama, anniyféle terhesség, sőt sokak szerint minden terhesség más, sztem egy a lényeg, h UTÁNA ne maradjunk úgy, hamár homár :-))))

 • 2012.08.13 13:01:36g-dúrban zúgó kabóca

  Gryllus Dorka lemossa az összes magyar nőt ebből az összeállításból a pályáról. Szerintem elképesztően előnytelen fotót sikerült Marsiról is és Dobóról is összeszedni, nyúzottak, öregnek és fáradtnak látszanak, borzalmasan áll nekik a fekete. Ők nekem inkább a terhesség árnyoldalait illusztrálják, de rendesen. Rubint Réka meg... minden ellenérzésem mellett is elismerésre méltónak tartom, hogy így néz ki terhesen. Csak hiányzik a természetesség minden egyes porcikájából és mozdulatából, ami pedig egy várandós nőtől hát minimum fura.

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta