SZÜLŐSÉG

Még meg sem született, de már ciki neki

2012. augusztus 4., szombat 15:32

Vannak nők, akik a várandósság felett érzett örömüket úgy fejezik ki, hogy viccesnek szánt műtermi, olykor közepesen profi fotókon pózolnak terheshasukkal. Az Awkward Family Photos (ciki családi fotók) tematikus blog évek óta gyűjt efféléket, külön címkézik a terhességgel kapcsolatos felvételeket is – most viszont mi is tudunk mutatni néhányat közülük.

A fotók többségén a várandós nő hasa fedetlen, esetleg festett – az úgynevezett pocakművészet egyes körökben nálunk is dívik. Jellemző szereplők még a további családtagok, akik igény szerint komolyan, hülyéskedve, vagy erősen feszengve fotózkodnak a terhességét ünneplő asszonyokkal.

Tovább is van, kattintson!
Tovább is van, kattintson!

Ciki ez?

 • 831
  Úristen, de mennyire
 • 545
  Elég gáz
 • 275
  Legalább elfoglalják magukat
 • 95
  Nagyon tetszik
 • 99
  Én is akarok ilyet!

Innen nézve a dolog elég cikinek tűnik, mondjuk legalább kárt nem tesz sem az anyában, sem a magzatban. Emellett még egyetlen érv jut eszünkbe: ha a várandós nő marhára unatkozik, és már a világ összes könyvét elolvasta, mindenkivel beszélgetett, és minden érdeklődési körének hódolt már van mivel elfoglalnia magát.

De ennyi, amúgy védhetetlenül bizarr dolognak tűnik ez az egész – valami olyan közös élménynek, amiről aztán a család soha ne beszél, a végterméket meg elsúvasztják valahová, ahol senki sem találja meg. Legfeljebb a felvételen még magzati állapotban lévő gyerek, ha már felnőtt lesz, és nagyon nem fogja érteni a dolgot.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta