SZÜLŐSÉG

Szexicsajos babaruha: Vicces vagy felháborító?

2012. július 24., kedd 16:10

Egy ideje slágernek számítanak a felnőtt ruhák pontos másai baba méretben is, mint például a miniatűr szmoking, vagy estélyi ruha, aminek funkcióját eddig sem értettük, de úgy tűnik az ilyen értelmetlen holmiknál is van egy határ. A WMC TV jelentése szerint a southhaveni szülők körében óriási felháborodást keltett, hogy Bon Bebe által forgalmazott Wild Child márkájú ruhán formás, piros pöttyös bikinis női test nyomata látható – egy babaruhán.

bon640


„Nem hiszem, hogy ez megfelelő egy kisgyereknek. Azt gondolom, hogy ez egy kicsit nevetséges, ne tegyük ezt a gyermekeinkkel!” – fejezte ki aggodalmát Cathryn McKee helyi lakos és szülő. Más szülők pedig egyáltalán nem érzik sértőnek a Gordman áruház termékét. „Úgy gondolom, hogy az emberek túlreagálják a dolgokat. Ez azért nem egy bűncselekmény. A végén úgyis egyre népszerűbb lesz” – mondta egy liberálisabb anya, Jeannie Stanley a WMC-nek.

Az egyesek szerint vidám darabot a Today Moms Facebook olvasói is felháborítónak, sőt undorítónak találták, rengeteg kommentet kaptak az üggyel kapcsolatban. „Tetszik a ruha fodros ujja, de nem adnám rá a gyerekemre. Túlságosan szexuális üzenete van egy gyerek számára” – írja az egyik.

„Ez nagyon aranyos. Volt ez egyik lányomnak is hasonló még négyhónapos korában. Most sajnos nem találok a korához passzoló méretűt, pedig imádnivalóak” – írta egy másik véleményen lévő anyuka.

„Ha nem tetszik, akkor ne vedd meg!” – kommentelte a vitát John.

Nem ez az első alkalom, hogy a szülők kiakadnak, ha betérnek a gyermekruházati részlegre. Tavaly novemberben a coloradói vásárlókat borzasztotta el a bikinivonalban felsliccelt „Kids N Teen” névre keresztelt fehérnemű. Néhány hónappal korábban pedig a Jours Apres Lunes francia márka dobott piacra 3-36 hónapos kislányoknak fehérnemű kollekciót.

Ön mit gondol, túl messzire ment a cég azzal, hogy tízhónapos babákat szexuális tárgyaknak tekint, vagy egyszerűen csak unalmasnak találta a megszokott babaruhákat, és valami szórakoztatóbbra szeretett volna váltani?

Ön ráadná a gyerekére a pöttyös bikinis babaruhát?

 • 740
  Soha nem adnék a gyerekemre ilyesmit
 • 445
  Inkább rockernek öltöztetem
 • 90
  Amíg nem tudja véleményezni nem adom rá
 • 151
  Kizárólag ilyen cuccokba járatom a gyerekemet
 • 1228
  Hülyék ezek az amerikaiak

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.07.24 18:52:59mikethebiker

  fuckin g sick asshole americans

 • 2012.07.24 18:54:04Intizar

  Könyörgök, ez legalább ironikus. Nem tudom, mit háborodjak föl rajta, tudva, hogy közben óvodáskorú gyerekeket öltöztetnek föl ribancnak "szépségversenyekre".

 • 2012.07.24 20:19:45Sierrababa

  Komolyan mondom, percekig nézegettem, és el nem tudom képzelni, mi benne a felháborító! Hogy értelmetlen és hülyén néz ki, az egy dolog. De semmivel nem rosszabb, mint pl. supermennek öltöztetni egy kétévest, majd csodálkozni azon, hogy miért akar kiugrálni az ablakon.

 • 2012.07.24 22:07:32Bartush

  Tényleg nem felháborító, csak butaság. Egyébként tényleg nem kötelező megvenni, ahogy egy csomó fölösleges dolgot sem a kicsiknek.

 • 2012.07.24 22:13:12sírjatok

  én elég prűd vagyok, de ez inkább vicces. persze sajátra nem adnám, de ha valaki igen, lelke rajta

 • 2012.07.24 22:50:45Egyedi nicknév

  Szerintem helyes, nem értem a felháborodást :)
  Főleg hogy némelyik nagyon büszke szülő a teljesen csupasz gyerekének a képét rakja fel a netre, de ezen meg felháborodnak...
  Intizarnak van igaza, amíg futnak azok a bizonyos szépségversenyek, addig ezt a ruhácskát még prűdnek is tarthatjuk....

 • 2012.07.25 08:04:06seahawks

  ezeréves vicc:

  -mit nem szabad kérdezni egy victoria secret boltban?
  -kapható ez gyerekméretben?

 • 2012.07.25 08:09:19zizi77

  Érdekes, nekem nem jutna eszembe a szexualitás egy babáról, bármi is van rajta. Én nem adnám a gyerekemre, de inkább viccesnek látom, mint felháborítónak. Ha nem lenne rajta bikini, na az gáz lenne. Amúgy az amerikaiak tényleg hülyék....

 • 2012.07.25 08:21:17"Leona"

  Ne vegye meg bakker, ha nem tetszik. Minek ezt ragozni??
  Beszéljetek értelmes dolgokról végre, elég volt az uborkaszezonból.

 • 2012.07.25 09:35:45pushpang (univerziális határeset)

  Hát, sztem semmivel se gázabb, mint az "Apuci kedvence" a "Tesóm eladó", "Imádom a nagymamám" stb... feliratosak.

  A halálfejes, punk babys, rocker, kísértetes, goth-os jópofaságokról már nem is szólva.

 • 2012.07.25 12:14:14Csipyke

  Adnám én, de fiam van ...

 • 2012.07.25 14:37:13énésénke

  ennél százszor nagyobb bűnbe öltöztetik a kölköket.

 • 2012.07.25 16:35:12Zed is not dead yet

  Adhatod a fiadra is, ott az igazán poénos.

 • 2012.07.25 16:48:45sélliagrav

  És akkor a pedofíliával mi van? Hol lesz a határ? Meddig vicces és aranyos, illetve honnantól büntetendő? Nem lenne egyszerűbb a gyerekeket ebből kihagyni? Egy gyerek magának egyébként sem ilyet kérne, hanem pl. hercegnőset. Ezt a felnőttek találják ki és az ő szórakozásuk. Szóval honnantól büntessük ezt a szórakozást?

 • 2012.07.25 17:09:09Stohl András

  Nem tudom mi a gond tok jol neznek ki, csinosak, szexisek. Akinek nem tetszik, azzal biztos hogy valami baj van.

 • 2012.07.25 22:15:46minafoto

  A kisfiúkat imádjuk amikor miniöltönyben vannak, meg amikor a lányokon minikosztüm van, ez is csak egy felnőttes jelmez. Szerintem annak van baj a fejében, aki gyereket látva bármilyen felnőttes ruhában azonnal a szexre gondol. Na az az aberrált.

 • 2012.07.26 09:36:38batgirl

  zizi77..nem is rólad van szó. aki normális annak nem jut eszébe. De rengeteg pedofil van, azoknak meg felhívás.

  Amikor a lányom egyéves volt, ültem a buszon, és az ölemben ott aludt a kiscsaj, nyáriruhában, alatta kicsi bugyi. Lányom szokás szerint szétvetett tagokkal aludt. Nem, nem volt kinn semmije. Előttem állt egy öreg fasz, és a szemét le sem vette a lányomról, azaz, inkább a lába közéről. Mire kapcsoltam és másképp fektettem a kislányt, de azt a nyálcsorgató kéjenc nézést, soha nem fogom elfelejteni. Ismétlem, 1 éves volt a gyerek!!

 • 2012.07.26 09:46:50Fenimore

  Azt nagyon bírom, hogy az amerikaiak kitalálnak valami agyament dolgot, és aztán felháborodnak rajta. Ott a Toddlers and Tiaras című műsor, annál borzalmasabbat még nem láttam. Amíg léteznek olyan szülők, és olyan gyerekek, addig nekem ne álszentkedjen egy amerikai se egy rucin, hogy "jajeznemgyereknekvaló".

 • 2012.07.30 10:06:22gabcigirl

  Szerintem ez egyáltalán nem vicces - főleg a mai világban, ahol sajnos pedofilok is előfordulnak. Komoly gond van az olyan emberekkel, akik ilyen cuccot adnak a gyerekükre és még csak gázosnak sem érzik egy kicsit sem. Ezt ellenezni szerintem nem prűdség és vaskalaposság, hanem teljesen normális dolog.

 • 2012.07.30 21:00:05Egyedi nicknév

  Hát amíg a kedves szülők naponta posztolgatják a fürdetős, csupasz popsis képeket a gyerekeikről és amíg a strandon/vízparton egy szál kukiban/nuniban rohangáltatják a kicsiket (jobb esetben egy alsóval, de hát az is mit takar), addig ez a ruhácska eléggé konzervatív darab... Mellesleg a pedofil nyilván egy bambis rugdalózóban lévő gyerekre is "úgy" tekintene, nem hinném hogy a ruha mintája olyan sokat számítana...

 • 2012.07.31 21:39:29Réka ‎

  @Fenimore, aha, tehát amerikaiból csak egyfajta van és mindegyik külön és együtt is felelős a gyermekszépségversenyekért, ezért aztán egyikük se panaszkodjon.
  Mondd, aki Zorbánra szavazott (a te logikáddal minden magyar), az minek pofázik a neten, miért nem bújik el egy csendes sarokban?
  Nagyonokos. "Az" amerikaiak, jézusom...
  Aki meg pedofiltól fél, az adjon nyugodtan a gyerekére felnőttes ruhát, bikinit, pushup melltartót. A pedofil a gyermek gyermek mivoltára gerjed, nem a felnőttes szerelésre. Ezt azért illene tudni egy szülőnek, ha már pedofilrettegéssel múlatja az idejét.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta