Szexicsajos babaruha: Vicces vagy felháborító?

Egy ideje slágernek számítanak a felnőtt ruhák pontos másai baba méretben is, mint például a miniatűr szmoking, vagy estélyi ruha, aminek funkcióját eddig sem értettük, de úgy tűnik az ilyen értelmetlen holmiknál is van egy határ. A WMC TV jelentése szerint a southhaveni szülők körében óriási felháborodást keltett, hogy Bon Bebe által forgalmazott Wild Child márkájú ruhán formás, piros pöttyös bikinis női test nyomata látható – egy babaruhán.

bon640


„Nem hiszem, hogy ez megfelelő egy kisgyereknek. Azt gondolom, hogy ez egy kicsit nevetséges, ne tegyük ezt a gyermekeinkkel!” – fejezte ki aggodalmát Cathryn McKee helyi lakos és szülő. Más szülők pedig egyáltalán nem érzik sértőnek a Gordman áruház termékét. „Úgy gondolom, hogy az emberek túlreagálják a dolgokat. Ez azért nem egy bűncselekmény. A végén úgyis egyre népszerűbb lesz” – mondta egy liberálisabb anya, Jeannie Stanley a WMC-nek.

Az egyesek szerint vidám darabot a Today Moms Facebook olvasói is felháborítónak, sőt undorítónak találták, rengeteg kommentet kaptak az üggyel kapcsolatban. „Tetszik a ruha fodros ujja, de nem adnám rá a gyerekemre. Túlságosan szexuális üzenete van egy gyerek számára” – írja az egyik.

„Ez nagyon aranyos. Volt ez egyik lányomnak is hasonló még négyhónapos korában. Most sajnos nem találok a korához passzoló méretűt, pedig imádnivalóak” – írta egy másik véleményen lévő anyuka.

„Ha nem tetszik, akkor ne vedd meg!” – kommentelte a vitát John.

Nem ez az első alkalom, hogy a szülők kiakadnak, ha betérnek a gyermekruházati részlegre. Tavaly novemberben a coloradói vásárlókat borzasztotta el a bikinivonalban felsliccelt „Kids N Teen” névre keresztelt fehérnemű. Néhány hónappal korábban pedig a Jours Apres Lunes francia márka dobott piacra 3-36 hónapos kislányoknak fehérnemű kollekciót.

Ön mit gondol, túl messzire ment a cég azzal, hogy tízhónapos babákat szexuális tárgyaknak tekint, vagy egyszerűen csak unalmasnak találta a megszokott babaruhákat, és valami szórakoztatóbbra szeretett volna váltani?

Ön ráadná a gyerekére a pöttyös bikinis babaruhát?

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek