Burberry bikinit a gyereknek!

Mivel számos családban már a gyerek sem flangálhat akármilyen fürdőruhában, a designerek a legkisebbekre is gondolnak, és egész fürdőruhakollekciókat adnak ki számukra. Az árakra nem lehet panaszunk, tényleg elég drágák, de a gyerekek szerint a legtöbb ronda és/vagy unalmas. Hiába, a milliárdosmamák élete sem csupa móka és kacagás.

web stella cove may11 0995

Bár legtöbbünk elég földhözragadt ahhoz, hogy ott és akkor vegyen fürdőruhát a gyerekének ahol jópofát lát jó áron, vannak, akik másképpen gondolkodnak. Biztosan van egy szint, ami fölött a gyereked már egyszerűen nem mászkálhat tescós bikiniben a medence partján, pláne valami közös nyaraláson a haverokkal. Biztosan vannak olyan gyerekek, akik számára összeomlana a világ, ha egyszer valakin a sajátjukkal azonos fürdőruhát látnának.

Nagyon drága, de a célcsoportnak nem tetszik
Nagyon drága, de a célcsoportnak nem tetszik

Ezt a létező, jelentős rést számos neves ruhamárka is meglátta már, és csomó designercég gyerekfürdőruha kollekciójából választhatunk, ha semmiképpen nem szeretnénk, hogy a Margit szigeti úszótáborban zavarba jöjjön csemeténk nem eléggé egyedi ruházata miatt.

Ha eddig valaki irigyelte volna a designerfürdőruhás réteget, hát eláruljuk, nekik sincs könnyű dolguk. Idén a Tescóban, a kangabooban vagy a H&M-ben könnyebben boldogultak, akik olyan fürdőruhát kerestek, ami a gyereknek is tetszik. Hiába menő a Burberry vagy Dior a négyévesen, ha nem hajlandó felvenni. Márpedig öntudatos lánygyerek tuti nem vesz fel ilyeneket, mint amiket lentebb linkeltünk.

Mint az öltöztetéskor általában, nagyon drága fürdőruhák esetén inkább a lányos anyáké a terep, nekik több és drágább darabot kínálnak, de azért a fiúsak se keseredjenek el, ott is akadnak jók.

Mennyit költenek gyerekfürdőruhára?

Fiunknak vehetünk például egy Ralph Lauren fürdőgatyát, ez mérettől függően 70-83 euró, mostani árfolyamon 20-23,8 forint, és ha nem zavarja a gyereket a márkakeveredés, elláthatjuk egy ilyen diszkréten hímzett young Versace fürdőlepedővel is potom 136 euróért (40 ezer forint) plusz shipping. Na, ez már tuti nem jön szembe a Sporiban.

Lányoknak is van törcsi csak lilásban, az ára ugyanannyi. Ha igazán rossz fej nagyon pénzes anyukák vagyunk, akkor vehetünk a lányunknak olyan narancssárga Burberry bikinit, mint a képen. Egyrészt nagyon drága (106 euró, kb 30,5 ezer huf), másrészt az én lányaim szerint még unalmas és ronda is. Sajnos egyértelműen lefikázták a 105,5 eurós D&G Juniort,  és az ugyanennyibe kerülő uncsikék Diort is. Ez a cseresznyés viszont tetszett nekik, alig 61 euró, forintban 17,5 ezerért. Az árak természetesen a legkisebb méretre vonatkoznak, ahogy nő a gyerek, megy még rá 10-20 euró plusz.

Böngészés közben bukkantam rá, hogy Ralph Laurenéknél akció van, márkafüggőknek kihagyhatatlan, innen most akár 20 fontért is rendelhetnek akciós bikinit, plusz a szállítás. Költenének ennyit gyerekfürdőruhára?

Oszd meg másokkal is!
Mustra