SZÜLŐSÉG

Burberry bikinit a gyereknek!

2012. július 17., kedd 14:46

Mivel számos családban már a gyerek sem flangálhat akármilyen fürdőruhában, a designerek a legkisebbekre is gondolnak, és egész fürdőruhakollekciókat adnak ki számukra. Az árakra nem lehet panaszunk, tényleg elég drágák, de a gyerekek szerint a legtöbb ronda és/vagy unalmas. Hiába, a milliárdosmamák élete sem csupa móka és kacagás.

web stella cove may11 0995

Bár legtöbbünk elég földhözragadt ahhoz, hogy ott és akkor vegyen fürdőruhát a gyerekének ahol jópofát lát jó áron, vannak, akik másképpen gondolkodnak. Biztosan van egy szint, ami fölött a gyereked már egyszerűen nem mászkálhat tescós bikiniben a medence partján, pláne valami közös nyaraláson a haverokkal. Biztosan vannak olyan gyerekek, akik számára összeomlana a világ, ha egyszer valakin a sajátjukkal azonos fürdőruhát látnának.

Nagyon drága, de a célcsoportnak nem tetszik
Nagyon drága, de a célcsoportnak nem tetszik

Ezt a létező, jelentős rést számos neves ruhamárka is meglátta már, és csomó designercég gyerekfürdőruha kollekciójából választhatunk, ha semmiképpen nem szeretnénk, hogy a Margit szigeti úszótáborban zavarba jöjjön csemeténk nem eléggé egyedi ruházata miatt.

Ha eddig valaki irigyelte volna a designerfürdőruhás réteget, hát eláruljuk, nekik sincs könnyű dolguk. Idén a Tescóban, a kangabooban vagy a H&M-ben könnyebben boldogultak, akik olyan fürdőruhát kerestek, ami a gyereknek is tetszik. Hiába menő a Burberry vagy Dior a négyévesen, ha nem hajlandó felvenni. Márpedig öntudatos lánygyerek tuti nem vesz fel ilyeneket, mint amiket lentebb linkeltünk.

Mint az öltöztetéskor általában, nagyon drága fürdőruhák esetén inkább a lányos anyáké a terep, nekik több és drágább darabot kínálnak, de azért a fiúsak se keseredjenek el, ott is akadnak jók.

Mennyit költenek gyerekfürdőruhára?

 • 97
  Semmit, kapjuk
 • 119
  1000 alatt
 • 345
  1-3 ezer
 • 128
  max 5 ezer
 • 26
  max 10 ezer
 • 13
  max 15 ezer
 • 67
  bármennyit

Fiunknak vehetünk például egy Ralph Lauren fürdőgatyát, ez mérettől függően 70-83 euró, mostani árfolyamon 20-23,8 forint, és ha nem zavarja a gyereket a márkakeveredés, elláthatjuk egy ilyen diszkréten hímzett young Versace fürdőlepedővel is potom 136 euróért (40 ezer forint) plusz shipping. Na, ez már tuti nem jön szembe a Sporiban.

Lányoknak is van törcsi csak lilásban, az ára ugyanannyi. Ha igazán rossz fej nagyon pénzes anyukák vagyunk, akkor vehetünk a lányunknak olyan narancssárga Burberry bikinit, mint a képen. Egyrészt nagyon drága (106 euró, kb 30,5 ezer huf), másrészt az én lányaim szerint még unalmas és ronda is. Sajnos egyértelműen lefikázták a 105,5 eurós D&G Juniort,  és az ugyanennyibe kerülő uncsikék Diort is. Ez a cseresznyés viszont tetszett nekik, alig 61 euró, forintban 17,5 ezerért. Az árak természetesen a legkisebb méretre vonatkoznak, ahogy nő a gyerek, megy még rá 10-20 euró plusz.

Böngészés közben bukkantam rá, hogy Ralph Laurenéknél akció van, márkafüggőknek kihagyhatatlan, innen most akár 20 fontért is rendelhetnek akciós bikinit, plusz a szállítás. Költenének ennyit gyerekfürdőruhára?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta