SZÜLŐSÉG

Lószag, levendulaillat vagy kézihajtány: ezen a hétvégén sem fogunk unatkozni!

2012. június 22., péntek 16:38

Aki nem vízparton tölti a hétvégét, vagy nem elégszik meg a két pancsolás közti árnyékban pihegéssel, és mozgalmasabb programra vágyik, viszont túl van már a most záródó Gyerekszigeten, annak válogattunk néhány izgalmasnak ígérkező programot, állatosat, kézműveset, sportosat.

tk3s 158f000014-kap

Zánkavics - Új Nemzedék Nap és IV. Zánkai Gyerek Lovasnap

A zánkai programot a lókedvelő és a motorozásért rajongó gyerekek is szeretni fogják, hiszen ha már megunták a kötelező kézműves, zenei és sportprogramokat, a lovasbemutatók mellett veterán motoros felvonulást is végignézhetnek, sőt lesz vízimentős, tűzoltó és rendőrkutyás bemutató is. Kisfiúkkal kötelező programnak tűnik, részletek a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum oldalán.

8. Magyar Táncfesztivál - Győr

A hétvégi kedvencünk nem egy klasszikus egésznapos gyerekprogram, de aki szeretné megismertetni a táncműveszet is gyermekével, annak a szombat délután 17 órakor kezdődő Vackor kalandjait ajánljuk. Kormos István piszén pisze mesehőse Álomországba repül, közben a zenetörténet legismertebb klasszikusai is felcsendülnek, hogy dallamukkal játékosan ismerkedhessenek meg a legkisebbek is.További információkat a Táncfesztivál honlapján találnak.

Levendula Fesztivál - Tihany

Múlt héten indult a Magyar Nemzeti parkok hete. Országszersze 10 parkban felnőtteknek és gyerekeknek szánt rendezvényekkel és túrákkal csalogatták a látogatókat. Szombaton a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szervezésében zajlik majd a Levendula Fesztivál. A levendula Tihany egyik jelképe és nevezetessége, mindig is fontos és kiemelt szerepet játszott Tihany történetében. A Belső-tó partján horgásztúra, kézműveskedés, bábszínház, zenei műsorok és őstermelői piac is várja a látogatókat. Részleteket itt találnak.

Városünnep Testvérvárosokkal - Biatorbágy

Biatorbágy ugyan a legtöbbünknek a viaduktot jelenti, de ezen a hétvégén érdemes közelebbről is megnézni magunknak. Népzenével, mesterségek utcájával, változatos családi és gyermekprogramokkal szórakoztat a Városünnep, ahol Biatorbágy testvérvárosai is bemutatkoznak, ráadásnak ismét kipróbálható a Viaduktvasút! Ha kézihajtányozna egy jót a hétvégén, részletek után kattintson Biatorbágy honlapjára!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta