Nem fél a bohóctól?! Majd fog!

Figyelem! A hülyeségnek nincsen párja! A híradások szerint Svájcban új őrület ütötte fel a fejét, nevezetesen az ijesztgető bohóc. Már ha igaz.

Evil-clown2

Minden gyerkőc életében elérkezik a zsúrozás ideje, komoly fejtörést okozva ezzel a szülőknek. Egy csapat gyerek figyelmét kell lekötni pár órára, ami nyilván nem merülhet ki az ajándékátadásában, tortaevésben. Azok, akik kreatívabbak, biztos, hogy kitalálnak játékokat, jópofa elfoglaltságot, ami garantálja a jó hangulatot, és minimalizálja az esélyét az esetleges konfliktusok kialakulásának. Sokan nyúlnak viszont egyéb alternatív megoldásokhoz, többek között felkérnek bűvészt, bohócot, hogy szórakoztassák a kis közönséget. És ezzel még nincs is semmi gond, sőt, élményekben gazdagon távoznak a vendégek. Érdekes viszont, hogy sokan úgy vélik, egy hagyományos bohóc már nem elég vicces….

Stephen King után szabadon

Kedves apukák, anyukák! Ha gyermeküket szeretnénk pszichoterápiára vinni, itt a remek alkalom, hogy ennek alapot adjanak - legalábbis Svájcban. Ott ugyanis felbérelhetik Dominic Deville-t, azt a bohócot, aki arra szakosodott, hogy szülinapi kedveskedés gyanánt, egy teljes héten át ijesztgesse az ünnepeltet. Hogy ez miben is merül ki? Fenyegető leveleket küld gyermeküknek, amiben figyelmezteti, hogy hamarosan támadás éri, és a frászt hozza a lurkókra telefonbetyárkodó hívásaival. Záróakkordként, ha mindez még nem lett volna elég, ijesztő jelmezben a hét végén, amikor az egyáltalán nem számít rá, egy tortát vág a szülinapos arcába. Ha eddig a cirkuszba járó gyerekek nem féltek a bohócoktól, garantált, hogy eztán fognak. Stephen King könyvei ehhez képest leányregénynek tűnnek, legalábbis onnan vette a szabadúszó svájci színész az inspirációt.

Az igazság az, hogy bár ezzel van tele egy csomó internetes oldal, a céget magát mégsem találtuk. Médiahack vagy sem, te bérelnél gyerekednek bohócot?

...és ijesztegetőset?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek