SZÜLŐSÉG

Nem fél a bohóctól?! Majd fog!

2012. május 20., vasárnap 13:02

Figyelem! A hülyeségnek nincsen párja! A híradások szerint Svájcban új őrület ütötte fel a fejét, nevezetesen az ijesztgető bohóc. Már ha igaz.

Evil-clown2

Minden gyerkőc életében elérkezik a zsúrozás ideje, komoly fejtörést okozva ezzel a szülőknek. Egy csapat gyerek figyelmét kell lekötni pár órára, ami nyilván nem merülhet ki az ajándékátadásában, tortaevésben. Azok, akik kreatívabbak, biztos, hogy kitalálnak játékokat, jópofa elfoglaltságot, ami garantálja a jó hangulatot, és minimalizálja az esélyét az esetleges konfliktusok kialakulásának. Sokan nyúlnak viszont egyéb alternatív megoldásokhoz, többek között felkérnek bűvészt, bohócot, hogy szórakoztassák a kis közönséget. És ezzel még nincs is semmi gond, sőt, élményekben gazdagon távoznak a vendégek. Érdekes viszont, hogy sokan úgy vélik, egy hagyományos bohóc már nem elég vicces….

Stephen King után szabadon

Kedves apukák, anyukák! Ha gyermeküket szeretnénk pszichoterápiára vinni, itt a remek alkalom, hogy ennek alapot adjanak - legalábbis Svájcban. Ott ugyanis felbérelhetik Dominic Deville-t, azt a bohócot, aki arra szakosodott, hogy szülinapi kedveskedés gyanánt, egy teljes héten át ijesztgesse az ünnepeltet. Hogy ez miben is merül ki? Fenyegető leveleket küld gyermeküknek, amiben figyelmezteti, hogy hamarosan támadás éri, és a frászt hozza a lurkókra telefonbetyárkodó hívásaival. Záróakkordként, ha mindez még nem lett volna elég, ijesztő jelmezben a hét végén, amikor az egyáltalán nem számít rá, egy tortát vág a szülinapos arcába. Ha eddig a cirkuszba járó gyerekek nem féltek a bohócoktól, garantált, hogy eztán fognak. Stephen King könyvei ehhez képest leányregénynek tűnnek, legalábbis onnan vette a szabadúszó svájci színész az inspirációt.

Az igazság az, hogy bár ezzel van tele egy csomó internetes oldal, a céget magát mégsem találtuk. Médiahack vagy sem, te bérelnél gyerekednek bohócot?

...és ijesztegetőset?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta