SZÜLŐSÉG

Nyerj könyvet könnyedén!

2012. április 6., péntek 16:54

Már hagyomány, hogy ha gyerekkönyvhét, akkor könyvnyeremény. Ami idén jobb lett, hogy nem csak a gyerek, de a felnőtt is nyer: az Agave Kiadó jóvoltából minden szerencsés nyertes könyvtára bővül néhány izgalmas történelmi krimivel, regénnyel és szórakoztató olvasnivalóval.

Ehhez mindössze ennyit kell tenned.

Fotó: chad_k/FlickrC
Fotó: chad_k/FlickrC

Nagy Világatlasz, rajztanulás, képes lapozgató, szinonimaszótár netán tinikrimik? Ahhoz, hogy a Tiéd legyen értékes könyvcsomagjaink egyike, mindössze annyit kell tenned, hogy lájkolod a Porontyot a Facebookon, és megírod oda, vagy ide lentre kommentbe, hogy melyik korcsoportnak szánt kövek közül szeretnél nyerni.

A lenti linkeken megtalálod, életkor szerint mely könyvek közül nyerhetsz:

0-3 éveseknek szóló könyvek

Könyvek ovisoknak (3-6 éveseknek)

Könyvek kisiskolásoknak (6-10 évesek)

Könyvek nagyoknak (11-16 évesek)

Könyvek felnőtteknek

Sok szerencsét!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta