SZÜLŐSÉG

Noel Gallagher lánya az új sztármodell

2012. március 22., csütörtök 12:53

A neves fotós, Mario Testino szerint ő a következő szupermodell. Pedig csak most töltötte be a tizenkettőt.

Aiylw9rCQAAfd6-
Fotó: Mario Testino

Bár még túl fiatal a kifutóhoz, Anais Gallaghernek máris szerződése van egy nagy modellügynökséggel, és nem más készített róla fotót, mint a hírességek fotósa, Mario Testino. Persze akárkivel nem történhet meg mindez – Anais Noel Gallaghernek, az Oasis énekesének és volt feleségének, Meg Matthewsnak a lánya.

A fotó alapján többen a következő Kate Mossnak kiáltották ki Anaist. A szőke miniciklon tavaly már szerepelt a Paul Smith reklámfilmjében, most pedig, hogy fotója bejárta a világsajtót, biztosan várnak még rá modellmunkák. Bár ahogyan az Oasisblues blogon olvashatjuk, a kisasszony már gitározni is tanul...  Szóval talán mégiscsak marad majd a gyökereknél.

(a vöröshajú srác pedig nem más, mint Sonny, Sophie Ellis-Bextor fia)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2012.03.24 08:18:42sony

    Hát igen, kezdeni kell valamit az ismeretséggel... Manapság, amikor szinte bármelyik arcról képesek a fotósok jó képet készíteni, és a sminktechnikák is igazán fejlettek, muszáj megszűrni a rengeteg ember közül, kit mutogatunk. Így jó beugró a híres emberek közé, ha a szülők híres emberek voltak. Mert azért lássuk be, vannak ennél a kislánynál sokkal szebb és fotogénebb arcok. A reklámban látszik, hogy elég sok rossz nézete van az arcának (amit egy sztármodell régen nem engedhetett meg magának), rendesen el van telve önmagától, viszont még akkor sem képes kiragyogni a tömegből, ha szándékosan átlagos kinézetű gyerekek közé teszik, és a többi lány ruhája fekete, míg az övé sárga. De a neve jó ugródeszka, és ha sztárolni kezdik, sokan el fogják hinni, hogy tényleg az. Pontosan olyan ez, mint amire a modern művészetekben többen rámutattak: sokak számára az a művészet, ami a kiállítóteremben képkeretben megjelenik. Csak itt az ismert név a képkeret.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta