Készülj szívszorító videókkal a karácsonyra

A karácsony nem csak a fáról és az ajándékokról szól, hanem - és sokkal inkább - a szeretetről. Ennek jegyében gyűjtöttünk szívmelengető gondolatokat a karácsony előtti utolsó napokra: egy fiatal filmkészítő esküvői videóiból válogattunk.

Karácsonykor minden tévécsatorna előveszi a Hugh Grant-összest, azt a filmet, amelyikben Julia Roberts és Richard Gere találkozik a fogselyemmel, valamelyik közszolgálati csatorna pedig feltehetőleg lejátssza a Tündér Lalát, csakúgy, mint az elmúlt 20 évben minden karácsonykor. Mi nem ezekkel készültünk, de ugyanúgy szeretnénk egy kicsit az emóciókra hatni. Most nem cuki gyerekekkel, hanem azokkal a képekkel, amelyek a, hm... gyerekcsinálást megelőzik.

Igen, esküvő

Az esküvői videó rettegett dolog, hiszen általában nem más, mint egy szép és kedves nap 2-3 órás monumentális leképezése, amelynél még az is jobb, ha lekötözve végig kell ülnöd egy Tarr Béla filmet. Ehhez képest egy fiatal építész olyan filmeket készít, amely nem csak gyönyörű emlék lesz, de bármikor boldogan és büszkén elő is lehet venni.

Amikor először láttam ezeket a filmeket, leginkább azt kívántam, bárcsak 4 éve láttam volna őket... Így az marad, hogy a férjemmel újra össze kell házasodnunk. És akkor egy kicsit majd mi is szupersztárnak érezhetjük majd magunkat. Csakúgy, mint az alábbi filmek főszereplői.

Anita & Norbert Trailer

Egy nap, amelyben szerepelnek igazoltató rendőrök éppúgy, mint lerobbant autóklíma és zubogó kondenzvíz... de a filmen ebből semmi sem látszik. Csak az, hogy a nap csodálatos lehetett.

Barbara & Mark Highlight

Esküvő Londonban. Egy nap, mint a többi?

Ania + Damir Wedding Trailer

A kanadai lengyel lány találkozik egy horvát férfival Zambiában, aztán Budapesten élnek olasz és afrikai macskáikkal. Tényleg. (Az esküvőjük ugyanígy különleges darab.)

Anita & Csanád Highlight

Persze nem csak a helyszín teszi, de sosem volt ilyen jó hely egy balatoni kertmozi...

Oszd meg másokkal is!
Mustra