SZÜLŐSÉG

Készülj szívszorító videókkal a karácsonyra

2011. december 19., hétfő 15:05 |

A karácsony nem csak a fáról és az ajándékokról szól, hanem - és sokkal inkább - a szeretetről. Ennek jegyében gyűjtöttünk szívmelengető gondolatokat a karácsony előtti utolsó napokra: egy fiatal filmkészítő esküvői videóiból válogattunk.

Karácsonykor minden tévécsatorna előveszi a Hugh Grant-összest, azt a filmet, amelyikben Julia Roberts és Richard Gere találkozik a fogselyemmel, valamelyik közszolgálati csatorna pedig feltehetőleg lejátssza a Tündér Lalát, csakúgy, mint az elmúlt 20 évben minden karácsonykor. Mi nem ezekkel készültünk, de ugyanúgy szeretnénk egy kicsit az emóciókra hatni. Most nem cuki gyerekekkel, hanem azokkal a képekkel, amelyek a, hm... gyerekcsinálást megelőzik.

Igen, esküvő

Az esküvői videó rettegett dolog, hiszen általában nem más, mint egy szép és kedves nap 2-3 órás monumentális leképezése, amelynél még az is jobb, ha lekötözve végig kell ülnöd egy Tarr Béla filmet. Ehhez képest egy fiatal építész olyan filmeket készít, amely nem csak gyönyörű emlék lesz, de bármikor boldogan és büszkén elő is lehet venni.

Amikor először láttam ezeket a filmeket, leginkább azt kívántam, bárcsak 4 éve láttam volna őket... Így az marad, hogy a férjemmel újra össze kell házasodnunk. És akkor egy kicsit majd mi is szupersztárnak érezhetjük majd magunkat. Csakúgy, mint az alábbi filmek főszereplői.

Anita & Norbert Trailer

Egy nap, amelyben szerepelnek igazoltató rendőrök éppúgy, mint lerobbant autóklíma és zubogó kondenzvíz... de a filmen ebből semmi sem látszik. Csak az, hogy a nap csodálatos lehetett.

Barbara & Mark Highlight

Esküvő Londonban. Egy nap, mint a többi?

Ania + Damir Wedding Trailer

A kanadai lengyel lány találkozik egy horvát férfival Zambiában, aztán Budapesten élnek olasz és afrikai macskáikkal. Tényleg. (Az esküvőjük ugyanígy különleges darab.)

Anita & Csanád Highlight

Persze nem csak a helyszín teszi, de sosem volt ilyen jó hely egy balatoni kertmozi...

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta