SZÜLŐSÉG

Adj egy szívet a gyermekotthonok lakóinak!

2011. december 15., csütörtök 10:26

Budapesti vagy? Netán jársz a 12. kerület felé mostanság?

...és van kedved segíteni egy gyereknek? Irány a Villa Bagatelle karácsonyfája.

brot fa teljes

A Villa Bagatelle pékségében áll egy karácsonyfa. Rajta mézeskalács szívek: Niki, 3 éves. Tamás, 8 éves. Vagy éppen Norbi, 12 éves, akinek a mézeskalács szívét elhoztuk, hogy a gyerekekkel csomagoljunk neki karácsonyi ajándékot. A karácsonyfára függesztett szíveken ugyanis egy-egy gyermekotthonban élő gyerek neve és kívánsága van feltüntetve. Ha szeretnél hozzájárulni a gyerekek karácsonyához, könnyedén megteheted: akassz le egy szívet, nézd meg, mi van a hátuljára írva. A kért ajándékot becsomagolva, a szívecskével "felcímkézve" vidd vissza a Bagatelle pékségébe december 20-a (kedd) estig.

200 gyerek

A karácsonyfán három szervezet 200 gyerekének neve szerepel. Az alapítványok a Bagatelle tulajdonosainak saját szervezete, a Meseterápia Alapítvány, valamint az állami gondozott gyerekek életminőségének javítását célul kitűző Csemete Alapítvány, és a vakok Batthyány László Gyermekotthona, ahova a Bagatelle csapata amúgy is rendszeresen küld a pékségből kenyeret és más termékeket.

brot fa3

Ennyi kell a boldogsághoz

Irány tehát a Villa Bagatelle péksége, és ne feledd, a határidő december 20! Tégy egy gyereket boldoggá idén karácsonykor!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta