Adj egy szívet a gyermekotthonok lakóinak!

Budapesti vagy? Netán jársz a 12. kerület felé mostanság?

...és van kedved segíteni egy gyereknek? Irány a Villa Bagatelle karácsonyfája.

brot fa teljes

A Villa Bagatelle pékségében áll egy karácsonyfa. Rajta mézeskalács szívek: Niki, 3 éves. Tamás, 8 éves. Vagy éppen Norbi, 12 éves, akinek a mézeskalács szívét elhoztuk, hogy a gyerekekkel csomagoljunk neki karácsonyi ajándékot. A karácsonyfára függesztett szíveken ugyanis egy-egy gyermekotthonban élő gyerek neve és kívánsága van feltüntetve. Ha szeretnél hozzájárulni a gyerekek karácsonyához, könnyedén megteheted: akassz le egy szívet, nézd meg, mi van a hátuljára írva. A kért ajándékot becsomagolva, a szívecskével "felcímkézve" vidd vissza a Bagatelle pékségébe december 20-a (kedd) estig.

200 gyerek

A karácsonyfán három szervezet 200 gyerekének neve szerepel. Az alapítványok a Bagatelle tulajdonosainak saját szervezete, a Meseterápia Alapítvány, valamint az állami gondozott gyerekek életminőségének javítását célul kitűző Csemete Alapítvány, és a vakok Batthyány László Gyermekotthona, ahova a Bagatelle csapata amúgy is rendszeresen küld a pékségből kenyeret és más termékeket.

brot fa3

Ennyi kell a boldogsághoz

Irány tehát a Villa Bagatelle péksége, és ne feledd, a határidő december 20! Tégy egy gyereket boldoggá idén karácsonykor!

Oszd meg másokkal is!
Mustra