SZÜLŐSÉG

Testvérnapló: Laura önmegvalósít

2011. október 30., vasárnap 08:01

Laura felfedezte, hogy neki tetszik a magaslati levegő. Ennélfogva folyton kék-zöld a feje.

Mert ahova fel kell menni, az jellemzően egy asztal vagy mnimum egy szék, amely egy asztal mellett van. És ha már asztal, akkor ott a BUMM! Merthogy Laura még nem fogta fel, hogy már nem fér el az asztal alatt. Volt ilyen korszaka Bencének is, ő ugyanilyen dühös elszántsággal próbálta meg bevenni az étkezőasztalt, sikertelenül. Persze mi a siker: egy ilyen akció grantáltan felhívja anya figyelmét a gyerekre, úgyhogy jól sül el a dolog.  Már amikor.

Mert van olyan is, és ez a jobbik verzió, amikor a gyerek fenn áll a székasztal tetejét, táncolja a vitust, és közben üvölt, mert lemenni már nem tud a kis majom. Ilyenkor leveszem, elmondom neki, hogy az asztal nem arra való, hogy a tetején bulizzunk (van még arra időd kislányom, nyugi!), és az veszélyes, stbstb, blablabla. A gyerek ezt pont letojja, és öt perc múlva ugyanonnan figyeli, hogyan tudna kihozni a sordromból. Egész jól műveli.

Szóval Laura felfelé tör. Most már ott tartunk, hogy főzni sem tudok nélküle, mert annyira igényli, hogy a nyakamon lógjon. (Este hattól folyamatosan.)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta