SZÜLŐSÉG

Kórházfigyelő: Róbert Károly Magánklinika – hálapénz ellen fizető vendéglátás

2011. július 4., hétfő 15:32

Írtunk már korábban magánklinikákról itt a kórházfigyelőben (jót is rosszat is), most pedig olvasói kérésre közzéteszünk egy beszámolót a Róbert Károly magánklinikáról. Lilla speciel ajánlja.

Róbert Károly Szülészeti-Nőgyógyászati Magánklinika, Budapest

Mikor szültél itt?

2008 és 2011.

Általános tapasztalat

Nagyon szép és kedves kórház. Sokba kerül, de nekem megérte.

Terhesgondozás

Az orvosom magánrendelőjébe jártam, de például ctg-re, aneszteziológushoz és vérvételre ingyen lehetett menni a kórházba, ezek TB-támogatottak. Időpontot kell kérni és általában be is tartják.

Pontozás: 10/9

Szülőszoba

Császárral szültem mind a kétszer és nem kellett vajúdnom, de a hangulata a szülőszobának kellemes, van hely az apukának, van nagy ágy,ahol még aludhatsz is, van bordásfal, labda, kád. A babával azt csinálják, amit kérsz. Mivel engem altattak, ezért a férjem kapta meg a gyereket mérés után, maszatosan, törölközőben és addig maradt vele, ameddig akarta. Ahogy magamhoz tértem, lehetett szoptatni. Szerintem a lehető legjobban csinálták.

Pontozás: 10

Gyermekágy

Van rooming-in. Első éjszaka nem ajánlják, hogy inkább aludj. Első szülésnél nem volt velünk első éjjel a baba, másodszorra igen. Jó fáradtak is voltunk, de szerintem jobb volt a gyereknek, hogy velünk volt. Olyan szobát kértünk, ahol a párom velem aludt (20000/éjjel) és
egy ágyas volt. Olyan volt az egész, mint egy kis lakás, ahol nyugisan elvagy és még enni is adnak.
A csecsemősök kedvesek azt csinálják, amit kérsz és készségesek. A gyerekorvos nő elég furcsa, de biztosan érti a dolgát, nálunk semmi zűr nem volt, de ő nem volt túl szimpatikus. A látogatók bejöhetnek a szobába.

Pontozás: 10/10.

Szubjektív véleményed a kórházról, a részlegről és az ellátásról

Nagyon szép és nagyon jó volt ott. Drága, de megérte kifizetni, hogy tényleg nyugiba legyek. Mindkét alkalommal hamar megjött a tejem és ehhez kellett a nyugi. A kaja lehetne jobb.

Ajánlod más anyáknak?

Igen.

---------------------------------------

Róbert Károly Szülészeti-Nőgyógyászati Magánklinika

1135 Budapest, Lehel út 59., C épület

Szülés ügyeletes orvossal és szülésznővel: 230.00.-

Szülés választott orvossal: 230.000.- plusz a szülészorvos vele egyeztetett díja

Választott szülésznő: +30.000 Ft

Ebben benne van: szülésvezetés, az újszülött ellátása, napi négyszeri étkezés (a la carte ebéddel),  az anya és az újszülött ápolása 4 napig, elhelyezés 2 ágyas fürdőszoba nélküli szobában 4 napig.

Érzéstelenítés (EDA, spinal, altatás): 50.000 Ft

Hotelszolgáltatások és további árak itt.

Telefonszám:         +36-70 377-4844, 06-1 451-2646
Nőgyógyászati szakrendelés: +36-30 259-8424

Szülőszoba:          06-1 452-9410

Szülészet-gyermekágy: 06-1 451-2653

   
   

www.robertklinika.hu

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.07.04 22:16:06MIbolya

  Én is ott szültem 2007-ben, akkor még nem volt fizetős, de Mindenki kedves és segítőkész volt. Csak jó emlékem maradt Róluk. Tudtommal többségében ugyanazok az emberek maradtak ott.

 • 2011.07.05 09:23:45Ddegucs

  Azért az nem szép dolog, hogy a cikk elején a összemossátok a Kútvölgyit, mint állami kórházat (2010 előtt) és a Maternity-t, mint magánklinikát (2010 után). A két linken gyakorlatilag két külônböző intézményről van szó.

 • 2011.07.20 12:49:30pajki

  Én 2010-ben szültem ott és csak pozitívumokat tudok említeni, nagyon jó élmény volt az egész, semmi kórház hangulat, mégis szakértő kezek, szemek.
  A gyerekorvosnő kicsit szigorú, igaz, nem az a tötyörgős típus, de nagyon érti a dolgát, az biztos.

 • 2011.11.29 21:08:16Buktada

  Ha még idetéved valaki, olvassa és kíváncsi a véleményre. Én 2008-ban és 2010-ben szültem ott. 2008-ban az elsők között szültem a már felújított és magánkórházként üzemelő volt Nyírő Gyulában. A dokim ott volt orvos és én hozzá jártam már 10 éve, így nem is volt kérdés, hogy ott fogok szülni. Amikor még pocakosan terhesgondozásra jártam, még a falakat vakolták a szülészeten. A kezdetei állapotokat azonban nem lehetett már akkor sem észrevenni. Minden gördülékeny volt. Az odafigyelés maximális, a szülésznők tündérek és a csecsemősök szakemberek voltak. Sima szülésem volt, és semmi negatív érzés nem maradt bennem a szüléssel kapcsolatban. A második gyermek sürgősségi császár lett, és az odafigyelésnek köszönhetem, hogy egy egészséges gyermeket tartok a kezemben. A vajúdás alatt a szülésznőm csak velem foglalkozott. Végig nézték a baba szívhangját, és amint az kritikusan leesett, 6 perc múlva ki is emelték belőlem. A gyerekorvosnak pedig sokat köszönhetek, mert mind a két gyermekem CRP értéke magas volt, és nem tömték tele antibiotikummal, ahogyan az más kórházakra jellemző, hanem a gyerekorvos tanácsára több deci vizet itattam meg a gyerekekkel, és másnapra lement az érték a normál szintre. Ekkor tudtam meg azt is, hogy a sűrű vér is okozhatja a magas értéket, nemcsak gyulladás. Ha valaha rászánom magam a harmadik gyermekre, biztos, hogy ezt a kórházat fogom választani. Igaz összehasonlítási alapom nincs, de nem is vágyom, hogy legyen.

 • 2013.06.28 19:18:56Luigimamma

  Én az I. számún szültem, aminek jó a szülészete,d e a csecsemősök katasztrófálisak és a szülés utáni elhelyezés kritikán aluli. nagyon bánom, hogy nem magánkórházban szültem, mert ugyanennyit kiadtam volna érte és nem lett volna gáz:(((( Meg nem lett volna rossz élmény az egész.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta