SZÜLŐSÉG

Egy reklámfelület igenis lehet hasznos

2011. június 29., szerda 13:05

Míg egyes országokban a reklámfelületeket eltüntetik az utcákról, addig másutt hasznos célokra használják fel - például a gyermekek tanulását elősegítő kreatív kampányok formájában.

Cramer-Krasselt reklámügynökség kreativitását dicsérik azok a játékos felületek, melyek értékes perceket adnak szülőknek és gyermekeiknek. Milwaukee utcáin a hinta mellé pozicionált óriás szögmérő, a buszmegállóban felállított mérce vagy az óriás, lapozható biológiakönyv könnyíti a kisgyerekek tanulását, a különféle interaktív felületek a matematika, a földrajz, a biológia és az olvasás alapjaiban segíti a kicsiket – mindezt úgy, hogy a szülőket is bevonják a tanulásba.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta