no

Johanna terhesnaplója: a 4D-n a fiam csak a kukiját mutogatta

Johanna csinibe vágta magát a várva várt 4D napjára, és felkészült, hogy meglássa végre fia arcát. A kis pasi azonban mást akart mutogatni. 30. hét.

Végre, végre, végre! Eljött a 4D-s ultrahang napja! Ez a hétfő délután volt az, ami az utóbbi időben tartotta bennem a lelket. Ennek megfelelően szépen fel is öltöztem, kismamásan, de csinosan, úgy, ahogyan illik az ilyen neves alkalmakra.

Vicces volt, mert annak ellenére, hogy pontosan érkeztünk, folyamatosan valaki másnak hittek minket. Többször kellett tudatosítanom a fehérköpenyes nénikben, hogy én bizony nem az vagyok, ahogy folyamatosan szólítanak.

Na de a lényegre! Amint odafeküdtem, alig vártam, hogy felvillanjon az első, majdnem igazi várva várt portré a babáról. Persze először az orvosi dolgokat nézték meg sima ultrahangon, ilyen fronton hál' Istennek mindent rendben is találtak. Új diktátorunk feje nagyobb egy kicsit a koránál, de megnyugtattak minket, hogy nincs ebben semmi rendkívüli. (Azt már nem merték hozzátenni, hogy a kedves szülőknek is jó nagy fejük van, ne nagyon várjanak a gyerektől se mást...)
Aztán végre átkapcsoltak 4 D üzemmódba, és izgatottan vártam, hogy meglássam őt. Ehelyett: „A kisfiuk most éppen takarja az arcát a kezével ...és a lábával is. De nézzék csak! Ott a kukija!" Tök jó... - mondtam én némileg csalódott hangon.
Bevallom őszintén, kissé lelombozódtam azok után, hogy az ultrahangos helyiség fala tele volt olyan gyerekek fotójával, akik éppen csücsörítenek, szopják az ujjukat, vagy mintha integetnének. Az én fiam pedig a férfiasságát hajlandó csak mutogatni az anyjának, ha egyáltalán beszélhetünk ilyenről ebben a korban.
Egy óra intenzív gimnasztika után végül sikerült rávenni a csöpit, hogy legalább a fél arcát felfedje nekünk, és persze a végén ennek is nagyon örültünk, a papírformának megfelelően mutogatjuk is mindenkinek, még ha ez egyes gyermektelen párokat nem is érdekel igazából, de mi is ilyenek voltunk, és jól is van ez így, azt gondolom.

Johanna

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra