Ebayen akarta eladni unokatestvére kétéves gyerekét

Egyelőre nem indult eljárás az ellen az amerikai nő ellen, aki rokona kétéves gyerekét hirdette meg az Ebayen, de a rendőrség szerint elképzelhető, hogy felelnie kell a rosszul elsült viccért.

Csak az oldal egyik funkcióját akarta kipróbálni az az Allendale-i nő, aki egy kétéves gyereket kínált föl eladásra az Ebayen. A nő, akinek személyazonosságát a rendőrség nem hozta nyilvánosságra, csak azt akarta kipróbálni, hogyan működik az oldal reserve funkciója, amikor az eladó egy bizonyos ár alatt nem akarja eladni a licitre felkínált portékát.

A nő eredetileg poénnak szánta, hogy a gondjaira bízott kétévesről tesz föl fotókat az oldalra, és még akkor sem gondolta ezt másként, amikor valaki ezer dollárért megvette a gyereket, majd érdeklődött arról, hogyan, milyen körülmények között veheti át. A vevő viszont nem értette a tréfát: az ezer dolláros ajánlat megtétele után azonnal jelezte a rendőrségnek az ügyet, akik gyorsan kiderítették a feladó lakcímét.

A nő ellen egyelőre nem indítottak eljárást, ám a rendőrség képviselői szerint nem kizárt, hogy hamarosan igen komoly vádak alól kell tisztáznia magát. A gyermeket azóta az anya hazavitte, mindketten jól vannak. A hirdetést feladó nő szerint az anyát sem zavarta a dolog, mivel ő is pontosan tudta, hogy nem gondolta komolyan a dolgot.

(nbc)

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek