SZÜLŐSÉG

Ebayen akarta eladni unokatestvére kétéves gyerekét

2011. május 28., szombat 08:58

Egyelőre nem indult eljárás az ellen az amerikai nő ellen, aki rokona kétéves gyerekét hirdette meg az Ebayen, de a rendőrség szerint elképzelhető, hogy felelnie kell a rosszul elsült viccért.

Csak az oldal egyik funkcióját akarta kipróbálni az az Allendale-i nő, aki egy kétéves gyereket kínált föl eladásra az Ebayen. A nő, akinek személyazonosságát a rendőrség nem hozta nyilvánosságra, csak azt akarta kipróbálni, hogyan működik az oldal reserve funkciója, amikor az eladó egy bizonyos ár alatt nem akarja eladni a licitre felkínált portékát.

A nő eredetileg poénnak szánta, hogy a gondjaira bízott kétévesről tesz föl fotókat az oldalra, és még akkor sem gondolta ezt másként, amikor valaki ezer dollárért megvette a gyereket, majd érdeklődött arról, hogyan, milyen körülmények között veheti át. A vevő viszont nem értette a tréfát: az ezer dolláros ajánlat megtétele után azonnal jelezte a rendőrségnek az ügyet, akik gyorsan kiderítették a feladó lakcímét.

A nő ellen egyelőre nem indítottak eljárást, ám a rendőrség képviselői szerint nem kizárt, hogy hamarosan igen komoly vádak alól kell tisztáznia magát. A gyermeket azóta az anya hazavitte, mindketten jól vannak. A hirdetést feladó nő szerint az anyát sem zavarta a dolog, mivel ő is pontosan tudta, hogy nem gondolta komolyan a dolgot.

(nbc)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.05.28 10:21:15Anotta20

  Én is eladnám 1hónapra sz ilyet rabszolgának mondjuk nem tudom mit szólna hozzá.......De csak úgy a poén kedvéért tenném!!

 • 2011.05.28 12:59:37DeToXXX

  xerintem meg qrva jó poén 8)

 • 2011.05.28 13:10:05hikori

  Ebben maga a gondolat is hátborzongató, hogy egyáltalán eszébe jutott. Másrészt a vevő. Harmadsorban a példa: hány baromarcú láthatta még a hirdetést, akinek eszébe juthat ebből, hogy gyerekekkel lehetne kereskedni.

 • 2011.05.28 21:05:20kyskalacs .

  én úgy tudom, hogy tizenéves lányka az a fent emlitett "nö".

 • 2011.05.30 17:43:17Animacs (a Tyne folyó déli partja)

  "a vevő nem értette a tréfát"

  én meg a vevőt nem értem. gyereket akart, és ebayen keresett, vagy mi? idiótább, mint aki meghirdette.

 • 2011.05.30 21:22:37zoli76

  Na és én 500-ezret fizettem 1 nőnek hogy szüljön nekem gyereket,de sajnos a 4-edik hónapban elvetélt.Még mindíg olyan nőt keresek aki szülne nekem gyereket.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta