SZÜLŐSÉG

20% kedvezmény a Poronty és az OKAIDI gyereknapi akciójában!

2011. május 27., péntek 11:01

Ha kinyomtatod a cikk alján lévő kupont, és május 31-ig felmutatod az OKAIDI Corvin bevásárlóközpontban lévő boltjában, húsz százalék kedvezményt kapsz bármely teljes árú termék vásárlásakor!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már sokszor álltam úgy gyerekruhaboltok előtt, hogy "ha majd sok pénzem lesz egyszer, ezt is megveszem!" (Jó, álltam már így kanapéüzlet előtt is, a cipőboltokról nem is beszélve, de a legzsigeribb vágyakozást én mindig a gyerekruhák előtt éreztem: pici cipők, tündéri kardigánok, laza kantáros nacik... pff...) És éppen ezért mindig nagyon vártam a nyár végi leárazást, mert olyankor azokat a ruhákat is be tudtam szerezni, amelyekre amúgy nem feltétlen volt keret. Erre gondolva találtuk ki minden kedves olvasónak ezt a gyereknapi meglepetést.

Az OKAIDI cég az egyik legnevesebb gyermekruhamárka a világon. A francia tervezésű gyerekruhák a 0-14 év közötti gyerekeknek készülnek, és nem csak minőségük kifogástalan, de szabásuk és stílusuk is kiválóan alkalmazkodik a gyerekek igényeihez: a ruhák aktív és energikus fiúk és lányok számára készülnek. A márka ráadásul rendkívül környezettudatos: saját alapítványán keresztül segíti, hogy a gyerekek egy fennntartható, jobb vlágban élhessenek.

A tennivalók:

Nyomtasd ki a cikk végén található kupont, és látogass el az OKAIDI boltba a Corvin Bevásárlóközpontban!

Válogass kedvedre a kiváló minőségű francia gyerekruhák között, és a kupon felmutatásával vásárlásod végösszegéből 20% kedvezményt kapsz!

A kedvezmény május 31-ig és csak ebben az egy OKAIDI boltban érvényes.

A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.

A kupont bármely méretben kinyomtathatod:)

OKAIDI gyereknapi akció
OKAIDI gyereknapi akció

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta