SZÜLŐSÉG

A 3 legjobb Karib-tenger kalózai játék: INGYEN

2011. május 21., szombat 08:41

Itt van A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, a gyerekeket meg nyilván megint elkapja majd a kalózláz. Szerencsére akkor is lehetsz jó anya, ha nem vagy szuperkreatív, csak van egy klassz nyomtatód.

Töltsd le, nyomtasd ki, vágd körbe! A legjobb cuccok a neten: válogatás.

1. Maszkok

Ennél egyszerűbben nem is tudnánk megörvendeztetni a kiskalózokat. Katt a letöltés gombra, PDF-ben lejön az egész, utána már csak egy jobb nyomtató és vastagabb papír kell, és kész is van a maszk.

2. Színezők

Minden napra egy oldal - vagy amennyit akar a gyerek. Ehhez még színes nyomtató sem kell, az egyes oldalak egyenként letölthetők gif formátumban, csak kinyomtatod, színes cerkát vagy zsírkrétát adsz a poronty kezébe, és máris nyertél egy nyugisabb órát - és még te leszel a jó fej!

3. A mindent vivő teljes szett

Ha letöltesz innen egyetlen PDF fájlt,  hetekre boldoggá teszed a gyereked! Van benne részletgazdag maszk, pontösszekötős- és  labirintusjáték és kilincsre akasztható kártyák is. És ez is ingyen van!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta