SZÜLŐSÉG

Nyerj velünk 40 ezer forintos utalványt, vagy profi fotózást!

2011. március 30., szerda 14:40

Már csak két nap a jelentkezési határidő, de ha sietsz, még esélyed van megnyerni a bboom által felajánlott fotózást! A győztesek fotósorozatát pedig itt a Porontyon is megjelentetjük.

A b.boom izgalmas nyereményjátékot hirdetett: ha beküldesz magadról egy fotót b.boom kismamaruhában, könnyen a kiválasztott 10 nyertes között lehetsz!

A versenyre két kategóriában nevezhetsz: a szexi kismama kategória nyerteseként egy 40.000 Ft értékű b.boom vásárlási utalvány boldog tulajdonosa lehetsz, míg a "mindennapi öltözet" kategória fődíja egy 40.000 Ft értékű profi fotózás újszülött babáddal.

A beküldött fotók és élménybeszámolók alapján a b.boom 5-5 jelentkezőt választ ki, akikről mind profi fotós fog képeket készíteni. Ezen fotók alapján lehet majd a tíz döntőbe jutott kismamára szavazni a b.boom Facebook oldalán, és a legtöbb szavazatot begyűjtő kismama nyeri a 2 fődíj egyikét. Az áprilisi fotózások képeit itt a Porontyon is viszontláthatod!

Részletek és jelentkezési feltételek: itt.

Siess, a jelentkezési határidő április 1!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta