Kedd: Vörösmarty Attila izomláztól szenved

Képviselőtriónk férfitagja is rendesen kitett magáért a keddi napon. A halálos fáradtság mégsem tartotta vissza őt attól, hogy megvárja az esti BL-meccset! Bölcsi reality.

TSD7522

Nem aludtam nyugodtan. Óránként felébredtem és tekingettem az órára. Valahogy ez a nyugtalanság átragadt a család legkisebb tagjára, Álmosra is. Szokásától eltérően többször fent volt, így az édesanyja is többször felriadt. Fél 6-kor elkezdtem végre a készülődést. A dolgozós ruhát már az este kikészítettem, viszonylag észrevétlen volt a távozásom. Csípős hideg, -6 fok! Nem tipikus kiránduló idő kerékpározáshoz, de nincs mit tenni, ennyi pénzből itt az Alföldön ez a legjobb közlekedési eszköz.

Negyed óra tekerés és érkezés a bevállalt munkahelyre. Együtt érkeztem Andival, akit már korábbról ismertem, és aki rögtön a részemre kijelölt öltözőbe vezetett. Kíváncsi tekintetek, de mégis bátorító mosolyok kísérték első lépéseimet. Itt a világos, fehér munkaruha az ajánlott, ezért én is „műtősfiúnak” öltöztem.

Andi azonnal befogott és feladatot kaptam. Szalvétahajtogatás! Szerintem ezt már előre „kitervelték”, ez volt a beugró. Jelentem, megfeleltem, kb. a felét gyártottam Andiénak! Közben megérkezett Rita is, aki a Napocska csoport egyik nevelője. Hajtogatás közben persze beszélgetés, és ami az egész napra az egyik legjellemzőbb volt, az a nyíltság és kedvesség, ahogy befogadtak. Persze ennek egész nap próbáltam megfelelni, és próbáltam minden munkafolyamatban részt venni. De erről inkább ők beszéljenek vagy írjanak!

Az én éjszakai nyugtalanságom a szülőkre is átragadhatott, szokatlanul későn kezdték el hozni a gyerekeket. Az első érkezése azonnal emlékeket ébresztett bennem, ahogy mi vittük Zétényt annak idején, és talán ez volt a másik fontos dolog a mai nap, ami igazán segített. Hiszen ezt már átéltem, csak a másik oldalon.

Reggel gyerek otthon felébreszt, reggeli, majd felöltöztet. Bölcsödébe elvisz, levetkőztet, puszi, ölelés, munkába elrohan. Délután gyerek átvéve, felöltöztet (bosszankodva, hogy milyen koszos a ruha). Otthon játék-vacsi-játék-fürdetés-játék-lefektet. Akinek van, az tudja, miről beszélek.

És akkor belülről:

Ezt szorozzuk meg 12-vel!!!! Ma ennyien voltak: Niki, Marci, Lacika, Jocóka, Gyöngyös, Adri, Bálint (ő a mai nap kedvence) és a Többiek. Ahogy megérkeztek, a percek és az órák egybefolytak (az idő és a csiga sebessége egyenesen arányos!).

Ismerkedtünk, fokozatosan befogadtak, többen csak lassan páran még később sem. Rajzoltunk, reggeliztettünk, kicsit vasutaztunk, gyurmáztunk, próbáltam mesét olvasni, felöltöztettünk, udvaron levegőztetve orrot töröltünk, majd levetkőztettünk, pisiltettünk, pelenkáztunk, ebédeltettünk, lefektettünk, ebédeltünk és végül mikor mindegyik poronty elaludt, leültünk Andival, Anikóval, Beával, Ritával és Zsókával KÁVÉZNI.

Ne kérdezzen senki semmit, fáradt vagyok, izomláz, szellemileg eltompulva. Zétény duzzog, mert nem vele játszom, Álmost fürdetni kéne .............     és 20.45-től BL. meccs

Folyt köv.

Háztartási Napló

Bevásárlás: 2 018,- Ft

Babatápszer: 2 999,- Ft

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek