SZÜLŐSÉG

Bölcsődei portrék: Vörösmarty Attila

2011. február 21., hétfő 15:41

A hírös város régi úszójától ma sem állnak messze a kihívások. A héten bölcsődei gondozónőnek álló háromgyermekes apuka felvette a kesztyűt, és igyekszik bebizonyítani: nem csak a nőké a pálya. Vörösmarty Attila elmondta: alig várja, hogy megismerje feladatait.

Bölcsődei portré, 3/2.

„Háromgyerekes apuka vagyok. Két nagyobb fiam révén közvetlenül, de kívülről ismertem eddig a bölcsődék világát. Most itt az alkalom, hogy belülről is megismerjem a kisgyermeknevelők munkájának szépségeit és problémáit – épp, mielőtt a legkisebb fiam is tagja lesz ennek a közösségnek.” Ezzel kezdi Kecskemét Fideszes önkormányzati képviselője, aki a legutóbbi választások óta tanácsnoki pozícióban segíti az alföldi város munkáját.

A kecskeméti születésű, 48 éves képviselő gyerekkorában versenyszerűen úszott a város csapatában, és az iskoláit is itt járta: az egyik szakiskolában végzett műszerészként. A helyi szervizben kezdte, majd néhány évig a kecskeméti katonai repülőbázison is dolgozott.

Ezt követően áttért a kereskedelembe és több nagy cégnél vezető beosztásba került, mígnem saját vállalkozásba fogott.Többek között zeneszereteténél fogva tett egy kitérőt egy helyi rádióba, ahol  ügyvezetőként is tevékenykedett,Munkájából talán a legbüszkébb arra az időre amíg a város egyik legjobb szórakozóhelyét üzemeltette.  Később sem távolodott el a sport világától: pár évig a Hírös Sportinvest Kft. vezetőjeként hódolhatott kedvenc hobbijának, a sportnak.

A fiatalos Attila a helyi képviselőtestület fideszes vezetője, és természetesen ő sem marad tétlen, amikor szervezkedni kell, látni az adventi szeretetcsomag-osztáson tevékenykedni éppúgy, mint a helyi sporteseményeken. Legújabb kezdeményezése, hogy közadakozásból szeretné felújíttatni a város Szentháromság-szobrát.

Az édesapa elsőként jelezte, hogy nem gond, ha esetleg reggel 6-kor indul a nap -- kíváncsian várjuk tehát, milyen hete lesz a tettre kész Attilának...

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta