Mire vágysz a legjobban? Nyerj velünk!

Időnként minden anyának nagy szüksége lenne arra, hogy saját magára is tudjon időt szánni. Legalább egy pár órát. Nyereményjátékot hirdetünk minden kismamának.

„Ma még nagyon nem politikailag korrekt akár felvetni is, hogy egy anyának időnként elege van a kölykeiből és csinálna valami mást is. Az a szép, ha azt mondja, hogy ő bezzeg 24 órán át elalél az örömtől, hogy a gyerekeivel lehet. Mert különben 'minek az ilyennek a gyerek'.

Ha esetleg ez a mentalitás lenne szíves megváltozni, talán többen vállalnának gyereket, mert a 'megőrülök a gyerekemért' csoport mellett a kevésbé fanatikus réteg is vállalkozna. Mert nem kellene azt a súlyt cipelnie, hogy ő egy rohadék anya, mert dolgozni szeretne, tornáztatni szeretné az agyát, vagy csak éppen rendszeresen kikapcsolódni a gyerekeivel együtt töltött időszakban. Hú mert tényleg, ez mekkora bűn is, most mondjátok már meg” – írta kov_vacs októberben a Rázd le a porontyot és kapcsolj ki néha című poszt kommentfalán.

Azért foglalkoztunk ezzel a témával, mert való igaz, hogy időnként minden anyának nagy szüksége lenne arra, hogy saját magára is tudjon időt szánni. Legalább egy kicsit. Ettől még jó anya, tud gondoskodni, szereti a gyerekeit, sőt, ha boldog az anya, boldogabb a gyerek is.

A Meglepkék.hu-val közösen karácsonyi nyereményjátékot hirdetünk minden kismamának.

Nem kell mást tennetek, csak kommentben, vagy mailben írjátok meg nekünk, ha lenne egy szabadnapotok, mivel töltenétek, mire vágytok a legjobban.

Nem ígérjük, hogy minden kívánságot teljesíteni tudunk, de a legjobb ötleteket beküldők közt egy különleges és értékes wellness-nyereményt sorsolunk ki.

A nyeremény egy kényeztető nap, amelyik az alábbi spa-kezelésekből áll:

45 perc Holt tengeri testradír vagy Holt tengeri iszappakolás
75 perc Masszázs, tetszés szerint a Spa árlista 'B' kategóriájából
50 perc Arckezelés
30 perc Reflexológia
Sushi vagy saláta

Várjuk a jelentkezéseket december 15-ig  kommentfalon, vagy mailben a divany@divany.hu címre.

A nyertest még karácsony előtt értesítjük a jó hírről.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek