SZÜLŐSÉG

Rajzold meg, milyen karácsonyt szeretnél!

2010. november 15., hétfő 20:00 |

A Dívány és a Poronty közös karácsonyi rajzpályázatot hirdet ovisok és kisiskolások számára. A pályázaton minden 10 év alatti gyermek indulhat. Olyan ötletes és kreatív alkotásokat várunk,  melyek arról szólnak, hogy mivel töltitek a téli szünetet, mit jelent számotokra a karácsony, vagy hogyan készül a család az ünnepekre.

A rajzokat tetszőleges technikával (színes ceruza, zsírkréta, festék, toll, tus), maximum A/4-es méretben készíthetitek. Az alkotásokat beszkennelve vagy lefotózva emailben a divany@divany.hu címen várjuk. Mindenki egy rajzzal pályázhat. A pályázat tartalmazza nevedet, életkorodat, egyik szülőd nevét és elérhetőségét.

A beérkezett rajzok az Indafotóra kerülnek fel, ahol az olvasók szavazhatnak az általuk legtehetségesebbnek tartott kisművészre. A Dívány szerkesztősége is megszavazza külön a saját győztesét. Így két nyertest is vár valami meglepetés. Az a rajz, amelyik leginkább elnyeri a szerkesztőség tetszését, céges karácsonyi üdvözlőlapunkat fogja díszíteni. Rajzold meg nekünk, milyen karácsonyt szeretnél!

Az alkotásokat december 6-ig várjuk.


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2010.11.18 11:36:03bazarghai

    Az olvasók szavazhatnak...

    Tök jó. Ezek szerint az fog győzni, akinek több ideje lesz klikkelgetni és több barátot kér meg, hogy szavazzanak a kicsikéje alkotására. Van már erről tapasztalatom...

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta