Rajzold meg, milyen karácsonyt szeretnél!

A Dívány és a Poronty közös karácsonyi rajzpályázatot hirdet ovisok és kisiskolások számára. A pályázaton minden 10 év alatti gyermek indulhat. Olyan ötletes és kreatív alkotásokat várunk,  melyek arról szólnak, hogy mivel töltitek a téli szünetet, mit jelent számotokra a karácsony, vagy hogyan készül a család az ünnepekre.

A rajzokat tetszőleges technikával (színes ceruza, zsírkréta, festék, toll, tus), maximum A/4-es méretben készíthetitek. Az alkotásokat beszkennelve vagy lefotózva emailben a divany@divany.hu címen várjuk. Mindenki egy rajzzal pályázhat. A pályázat tartalmazza nevedet, életkorodat, egyik szülőd nevét és elérhetőségét.

A beérkezett rajzok az Indafotóra kerülnek fel, ahol az olvasók szavazhatnak az általuk legtehetségesebbnek tartott kisművészre. A Dívány szerkesztősége is megszavazza külön a saját győztesét. Így két nyertest is vár valami meglepetés. Az a rajz, amelyik leginkább elnyeri a szerkesztőség tetszését, céges karácsonyi üdvözlőlapunkat fogja díszíteni. Rajzold meg nekünk, milyen karácsonyt szeretnél!

Az alkotásokat december 6-ig várjuk.


Oszd meg másokkal is!
Érdekességek