Anya kedvence: arctányér és gyerekfüles táska

Sorozatunkban, melyben olyan tárgyakat, eszközöket keresünk, amelyek a gyereknevelésben nélkülözhetetlenek, vagy épp egyediek, ötletesek és ezért tetszenek, ma egy olyan tányért mutatunk be, amelyre arcokat festettek, hátha jobban fog tetszeni a gyereknek az evés, valamint egy olyan táskát, melynek „felnőttfüle” és „gyerekfüle” is van.

Edd meg a bácsi szakállát!

Rosszul evő gyerekeknek tervezték az arctányért, amelynek lényege, hogy egy arc van ráfestve, lehetőséget adva a kreativitásra: akár a szülő, akár a gyerekek elhelyezhetik az ételt rajta például úgy, hogy a zöldborsóból szakállat, a krumplipüréből hajat, a sárgarépából orrot formáznak.

arctányér
arctányér

A variációk számának csak a képzelet szab határt. De nem épp azt tanítottuk idáig, hogy az étel nem játék?

Fogd a gyerekfület!

Ez a táska több célt is szolgál: amellett, hogy eredeti funkciójára is használható, azaz anya belepakolhatja, amit vásárolt, az oldalán lévő „gyerekfül”, azaz a gyerekeknek kényelmesen fogható magasságban elhelyezett fogantyúnak köszönhetően a gyerek is részt vehet a bevásárlásban, segíthet „vinni” a táskát.

anya-lánya táska
anya-lánya táska

További legyet ütünk ezzel a csapással, hiszen ha a gyerek fogja a táska fülét, nem sodródik el mellőlünk a tömegben, tehát egyfajta biztonsági eszközt is tartunk a kezünkben. Meg a gyerekében.

Az arctányért itt lehet kapni 13 dollárért, a táskát pedig itt, 23 dollárba kerül. A találatokért köszönet Andinak.

Te is használsz olyan kisbabákkal, gyerekekkel kapcsolatos tárgyat, amitől nem válnál meg, annyira jó, vagy megtetszett valahol egy ötletes eszköz? Küldd el nekünk erre a címre!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek