A Porontyot mostantól a Díványon találod

A Poronty a Velvet baba-mama-papa blogjaként működött négy évig, mostantól az Index címlapján megjelenő női életmódmagazin, a Dívány kiemelt részeként jelenik meg.

Az elmúlt négy évben a Poronty köré komoly közösség szerveződött, ennek köszönhetően olyan, karitatív közönségkapcsolati tevékenységeket sikerült megvalósítani, mint például adománygyűjtés a felsőzsolcai árvízkárosultak javára, ezenkívül egy budapesti óvodában és egy anyaotthonban is történt adományosztás. Biztosan emlékeztek még, a Porontyon zajlott a magyar internetes történelem első online szülésközvetítése is. Mindent, amit a Velvet részeként működő Porontyon megszoktatok, megtaláltok ezentúl is.

A Díványon a gyerekvállalással kapcsolatos cikkek korábban a Család rovatban jelentek meg, a szerzőink ezentúl a Porontyon folytatják. Állandó szakértőink közül főként dietetikusunk, genetikai szakértőnk és pszichológusunk posztjai jelennek majd meg rendszeresen.

Az elkövetkezendő időszakban olyan témákkal foglalkozunk majd, mint a genetikai vizsgálatok szerepe a gyerekvállalásban - a legújabb kismamák kedvért - szó lesz a terhességgel kapcsolatos tévhitekről, és arról is, hogyan derítsük ki, ha a gyerekünk valódi sporttehetség. Beszélünk az egészséges óvodai étrendről, a legjobb gyerekkönyvekről, és nem hagyunk ki egyetlen gyerekruha-leárazást, és ruhacsere akciót sem.

A Gasztro rovatunk szerzői éppen azzal kísérleteznek, hogy a zöldséget és gyümölcsöt elutasító gyerekeik ételeiben hogyan tudják elrejteni a vitamint. Részleges siker, hogy Lila Füge kisfiának szűrőjén átment a céklás sütemény. Hamarosan erről is olvashattok itt bővebben, receptekkel.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek