SZÜLŐSÉG

Pöcsét sem látja már a terhes kispapa

2010. július 24., szombat 11:05 |

Egy korábbi posztban bemutattuk,hogy viselné egy férfi a szülési fájdalmakat. Most azt vizsgáljuk, mi lenne, ha nekik kellene kihordani és megszülni a gyereket? A kispapa terhesnaplója.

2010. Június 1.

Terhes vagyok. Ma derült ki, egy hónap múlva meglesz a gyerek. Sima ügy.

2010. június 3.

Rohadtul húz a hasam. Biztos sérvem van. Fájdalomcsillapítót akartam bevenni, de azt mondták, nem lehet, mert árt a gyereknek. Ez kínzás. Ráadásul az a hülye orvos mást se csinált mint belém nyúlkált. A másik banda meg a véremet csapolja.

2010. június 6.

Hányok, mint a lakodalmas kutya. Ja, és éjjel is fölkelek pössenteni. Felfázhattam.

Voltam dokinál, de azt mondta, ez normális. És hogy viseljem el, hogy ezzel jár, mivel a terhesség nem betegség, hanem egy természetes állapot! Hát hogy lehet természetes, az mikor majd kihányom a belem? Meg hogy elájulok meg szédelgek? Holnap nem megyek dolgozni.

2010. június 9.

Túl vagyok az első kilenc napon a harmincból. Rohadt fáradt vagyok. A legjobb barátom a klozet. Hol fölül, hogy alul ürítek. Mikor lesz már vége?

2010. június 14.

Elkezdett nőni a hasam. Nem férek bele a gatyámba. Ennyit a méregdrága öltönyömről. Keresek egy melegítőt.

2010. június 17.

Látványosan nő a belem. Már nem jó a melegítő se. Nem tudok aludni, csak oldalt. Ha a kölök föl nem ébreszt.

2010. június 20.

Érdekes csíkok lettek a hasam oldalán. Ilyen még eddig csak a mellizmomnál lett, amikor a gyúráshoz Volumasst szedtem, hogy ne legyek a strandon ványadt giliszta.

2010. június 22.

Nem látom a pöcsömet.

2010. június 24.

A gyerek meg szétrugdalja a belsőm.

Ma megkérdeztem a dokit, hogy lehetséges-e hogy a gyerek akkorát rúg, hogy véletlen kiszakít, de röhögött rajtam. Legszívesebben körbetekertem volna a fejét a nyakán.

2010. június 26.

A „belem”, mint egy görögdinnye és legalább olyan csíkos. És rohadt nehéz. Alig bírom. A hátam kész. És fene tudja, miért, felpüffedtek az ujjaim meg a bokám. Úgy nézek ki, mint egy felfújódott víziló. A 150 kilós nagyapám levedlett gatyáit hordom. Mikor lesz már vééééégeeeee?

2010. június 27.

Ma mintha iszonyat hasmars jött volna rám, úgy csavart belül, mint a nyavalya. És kőkeménnyé vált a dinnye. Rohantam a dokihoz, aki megint megturkált és azt mondta, ne törődjek vele, jóslófájások. Ne törődjek vele? Hát majd' becsinálok!

2010. június 28.

Megőrülök. A jóslónak nevezett fájásoktól a falat kaparom és Flectorért könyörgök. Persze nem adnak. Rohadt szadista egy banda!

2010. június 30.

Ezt már tollba mondom.  (fájdalomcsillapítót akaroook!)

Az ügyvédemet akarom. És egy papot.

Mondjátok meg a feleségemnek, hogy szeretem. Bár ha belegondolok, hogy ő juttatott ide... húzd át: írd helyette anyámat! Szóval mondjátok meg anyámnak, hogy szeretem...

A szekrény tetején őrzött antik sakk-készletemet Peti barátomra hagyom.  (jöjjön már az a rohadt fájdalomcsillapítós, mert már fél órája fáj!!!!!!!)

A féltve őrzött makettjeimet testvéremre, Norbira hagyom. (ááááállatok, hát hagytok itt szenvedni? Mindjárt kitör belőlem valami Alien-féleség, ti meg rám se néztek? Miiii? Hogy nem fáj az annyira? Lennél csak a helyemben te idióta vigyorú gumikesztyűs majom, majd megtudnád! )

Vége, kész, nem bírom tovább. Biztos vagyok benne, hogy meghalok. Szövetszöcske azt mondta, nem nagy ügy, egy hó alatt simán le lehet zavarni, és hogy csak fölösleges a picsogás miatta... most őrá gondolok. És igazi férfiként nem picsogok tovább. Szép csendben, kínok között jobblétre szenderülök.

Isten veletek, Poronty-olvasók!

Rien25

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.08.05 12:03:45Zahara

  Ehhez hozzátartozik, hogy tudom, milyen érzés, nekem is iirtak itt borzasztó alpári személyeskedő alázást többen is, de egyszerűen nem válaszoltam, és coki.

 • 2010.08.05 12:05:29Magenta

  Zahara, igazad van, de hát ez hm... két oldalról kéne működjön. :D

 • 2010.08.05 12:05:59Lapis Lazuli

  Brumi: :))

 • 2010.08.05 12:06:12Magenta

  Ugye pl. ha én nem veszek részt egy vitában, akkor nem szeretnék lábtörlő sem lenni egy hisztiben 666-odszor.

 • 2010.08.05 12:31:35Zahara

  Persze, ez világos. Nekem is durrant már al az agyam. Szerencse, hogy nem biirok mindent egyből leiirni, mert a gyerök nem hagyja :)
  De még egy gondolat eszembe jutott. Ha az ember személyeskedésre személyeskedéssel válaszol, akkor önszántából ugrik le arról az erkölcsi magaslatról (hehe), amiről jogosan oszthatná az észt. És akkor mindenki csak arra emlékszik végül, hogy két liba tépi egymás tollát, függetlenül attól, hogy ki kezdte.

 • 2010.08.05 14:14:13cantaloupe

  Sziasztok,
  na, ha már megidéztetek, akkor én is szólnék pár szót.

  Tegnap direkt nem jöttem, hogy megmutassam, mennyire mellélőtt csutkababa azzal az elméletével, miszerint nélkülem a Poronty a béke és nyugalom szigete, ahol jólnevelet emberek társalognak. :)

 • 2010.08.05 14:19:10cantaloupe

  Temptation,
  a "többen egy ellen" vitához ugye van egy jó graffiti: egyél tehénszart, mert többmillió légy nem tévedhet.

  Az, hogy többen vannak, nem feltétlenül jelenti, hogy igazuk van, ugye.

  De nem is erre megy ki a buli. Elfogadom, hogy egy csapat ember nem bír, azt is hogy általában egyezik a véleményük és összetartanak, mert ismerik egymást. Jogukban áll.

  Ami viszont nem megy le a torkomon, hogy ők csapatostul ekézhetnek bármit, erkölcsöt, jóérzést nem ismerve, de ha a másik visszavág, akkor az ledermesztő személyeskedés, aljasság, pszichológiai eset.

  Pl. akárki férjét minősítenék itt, én biza benyögném, hogy ezt nem kéne. Még akkor is, ha előtte nem bírtam. Ha meg virtuálisan vagy még személyesen is barátom, méginkább. Az őszintétlen, jópofizó barátság nem igazi.

 • 2010.08.05 14:53:16cantaloupe

  Magenta,
  látod-látod, te jó példa vagy arra, mivel van bajom.

  Miért is érdekeljen engem a te depid, lelkivilágod? Téged érdekelt az enyém, mikor azon kárörvendeztél, hogy nekem nincsenek barátaim? Tudod, ok és okozat.

  Ha akkor jó volt a blogom, mikor ilyesfajta infókat gyűjtöttél majd használtál fel ellenem, most is nyeld le a békát. Mellesleg ki fog pisztolyt a fejedhez, hogy olvasd?
  Ha a tied nyilvános lenne és azt írnád benne, hogy én vagyok a szept. 11-es merénylet ötletgazdája, engem az sem érdekelne. Nem Kínában élünk, szólásszabadság van.

 • 2010.08.05 15:10:37Magenta

  Nézd, magasról leszarom, hogy RÓLAM mit írsz.

  De nem szeretnék többet olyanokat látni, hogy elhanyagolom a gyerekem (tudod bizonyítani?), hogy menjek a családommal foglalkozni, stb. ÉN egymagam lehetek célpont, akkor is, ha nem szólok hozzád, elvégre valahogy meg kell mutasd, milyen is egy igazi utánfutó.

  Még azt megemlíteném, hogy én aztán soha nem szóltam egy rossz szót sem a gyerekedről. Te is hagyd az enyémet. Mindenféle módon. Mert ez tényleg már a legalja.

 • 2010.08.05 15:15:48nanemárrr

  Nem akartam már hozzászólni, mert egyelőre vívódok magammal, hogy slepp tag vagyok-e, vagy csak slepp után kullogó, esetleg egyéb kategóriába sorolandó, DE Magenta könyörgöm neked, hagyd a francba! Tudom, a gyereked miatt szóltál most újra, azért én is ugranék, de akkor is...vegyél mély levegőt és emelkedj felül rajta!

 • 2010.08.05 15:39:37kicsimazsola

  Mag,
  Vagy írd meg nekem azt a levelet, amit tegnap megígértél és ma egész nap vártam.:( Ha ehhez nincs kedved (nagy nehezen meg is értem ), akkor legalább a munkajogról küldd át, amit várok.

 • 2010.08.05 15:44:53Temptation

  Cantaloupe: a személyeskedős adok-kapokban benne voltatok mindketten, Te is és Cozumel is.Meg még néhányan.
  Ez egyébként egy olyasfajta vitatkozástechnikai alkalmazás, ami a házasságok egy részében is működik: ismerünk már valakit annyira, hogy tudjuk, hol lehet rajta a legnagyobbat ütni.Ez nem elegáns, egyik fél részéről sem.Viszont hatékony. Te is ehhez folyamodtál az alteregos írásodban, és bár lehet hogy vannak a Veled egyet nem értőknek konstans tulajdonságai, amikkel jól oda lehet vágni, de pl. Magenta szülés utáni depressziója nem egy állandósult helyzet, és azt meg végképp nem hihetem (mivel szoktunk mélt váltani), hogy ne törődne a gyerekeivel.Te egy régi infót elraktároztál, és azzal operálsz évek múlva is.Ez tán még azoknak is visszatetsző, akik egyébként Veled értenek egyet.
  Én nem minősítettem se a külsődet, sem a családi boldogságot-boldogtalanságodat, férjedet, blogodat (csak az alteregost olvastam, a másikat nem), próbálok abból képet alkotni, amit mondasz és ahogy mondod.

  A csoportokról azért írtam, mert ez tényleg így működik, és nem kell összeesküvést látni amögé, ahol nincs.
  Az én önértékelésem nem attól függ, hogy egy Sleppben vagyok-e bárkivel is. A véleményem sem.
  Cozu sem könnyű eset, de néha azt érzem, hogy Te csak arra vársz, hogy felbukkanjon és tutira valami olyannal nyitsz, amiről tudod, hogy ugrik rá.Onnantól pedig szabad harc van. pártolókkal mindkét oldalon.

 • 2010.08.05 15:52:49cantaloupe

  Magenta,
  ismét: mikor Gizi az én férjemről írta be az ominózus törölt bejegyzést, mit is fűztél hozzá? Hogy van benne igazság.
  Olyat, hogy ez a legalja, nem láttam se tőled, se a többi engem támadó embertől itt.

  És ahhoz sincs egyikőtöknek esze, hogy ha már annyira szánnivaló ez a cantaloupe, akkor hagyjuk a csudába.
  Ehelyett jön madz, Baud, nyina, huhhh, mert ha lúd, legyen kövér. Na erre mondom, hogy még szerencse, hogy nélkülem csupa jóindulatú ember porontyozik itt. :P

  Ja, és nem minősítettem a gyerekedet, csak tükröt tartottam annak, amit te magad írtál, nem a blogodba, nem valami magánhelyre, hanem ide a Porontyra. Szinte szó szerint idéztem. ha leírtad, vállald.

  Amennyiben látsz olyan mondatot, amiben én a te családtagjaidra, gyerekeidre egyetlen minősítést, rossz szót is írtam volna, akkor kérlek, idézd már ide.

  Csak téged bíráltalak, ezt vállalom is. A te kötözködésedet, kétszínűségedet. Vannak biza napok, amikor te csakis azért jössz ide, mikor robbant csutkával a bomba, aznap is minden egyes poszton belekötöttél valakibe és sportot csinálsz abból, hogy magadra veszed azt is, ami nem neked íródik, hogy lehessen veszekedni.

  És nem, nem hagytál te engem békén hetekig, utalgattál rendesen, attól, hogy nincs leírva a cantaloupe név, magamra ismerek, mikor még a FB-on is rám utalgatsz. Akkor miért is baj, ha én a személyes blogomon teszem ugyanezt?
  Még mindig nem értem, hol a nagy erkölcsi mérce magaddal szemben.

 • 2010.08.05 15:58:06cantaloupe

  Temptation,
  ez a véleményed, elfogadom. De ha visszalapozol a Mannapló első oldalára, láthatod,hogy egy szót sem szóltam cozumelhez.
  Ha Gizike vagy bárki más barátnője írja azt, amit, nem ugrik rá, ő kifejezetten a nickemre ment.
  Annak azért örülök, hogy belátod, nem tudok egyedül vitatkozni és biza partnerem is van ebben. Én megvívnám ezt 1:1, de mit csináljak, ha további x,y, z tagoknak, akiknek bögyében vagyok, felcsillant ilyenkor a szeme, hogy most aztán oszthat, mint a répát. A csupa jólnevelt ember...

 • 2010.08.05 16:00:34Auguszta Romanova_2

  De mit irt a ferjedrol?
  MErt mi nem ertunk semmit.

 • 2010.08.05 16:01:55Temptation

  Cant:Mennem kell, most nem tudok válaszolni.

 • 2010.08.05 16:03:09cantaloupe

  Magenta,
  te tévedésben vagy...a blogomon immár 5oo felett van a hozzászólások száma. Fél nap alatt rátalált valaki, álnéven regelt (na, ennyit nekem senki blogja nem érne), majd belinkelte. :)
  Magyarán: vannak itt emberek, akik bár utálnak, de nem tudnak meglenni nélkülem.

  Te is rákattintottál, ugye. Pedig mondtad, nem teszed, mert egy unalmas troll vagyok. Most meg egyszerre számít, amit mondok?
  Hogy is van ez? Újabb ellentmondás.

 • 2010.08.05 16:05:16cantaloupe

  Rita, a teljesség igénye nélkül: passzív agresszív, indiai herceg, alakja girnyó vagy vmi hasonló. Ki lett moderálva.

  Mindez úgy, hogy én Gizit nem láttam, nevét se tudom, nem tudok róla semmit, mert nem érdekel.
  Ő meg bakker azt is tudja, milyen színű felsőket hordok.

  De biztos én vagyok a rács túloldalán. :D

 • 2010.08.05 16:09:26Zahara

  Cantaloupe, azért ne feledd, hogy nem csak azok kattintottak a blogra, akik neked rosszat akarnak. Én speciel már régebben is mondtam, hogy érdekel, mert annyit beszéltek róla, hát most megnéztem. Meg is állapiitottam magamban, hogy milyen tündéri kislányod van aztán ennyi. Ne láss mindenütt rémeket!

 • 2010.08.05 16:16:00cantaloupe

  Zahara,
  ez igaz, én is kíváncsi lettem volna.
  De azok, akikről szó volt, azok is benne voltak egy szálig. És ez volt a célom.

 • 2010.08.05 16:26:35Koriander

  Cant, most komolyan, miért nem tojsz az egész bagázsra nagy ívben?! Miért nem azokat tekintélygurukat veszed észre, akik már szóltak az érdekedben, mint Brumi, Wish vagy Rosa?!
  Az a baj, hogy csak játszadoznak veled, és élvezik...
  ne hagyd magad,de ne így, minden egyes szavadba bele lehet kötni és foly-san ellened használják.egyszerűen nyomj egy ignore-gombot, amikor ezeknek a csajoknak a nevét látod, ennyi.
  egyébként én is jártam a blogodon, és helyes család vagytok, a kicsi meg tényleg egyszerűen gyönyörű!

 • 2010.08.05 16:53:11cozumel

  Neha nezem a Velveten a fozocskemusorokrol szolo cikkeket, es tudjatok mi a furcsa?
  hogy en mar alig ismerem ezeket a neveket...
  egyreszt ugye nalam 10+ evvel fiatalabbak, masreszt, 10+ eve nem elek otthon

  teljesen kicserelodott a celebvilag.
  pontosabban, letrejott egy.

 • 2010.08.05 17:01:37zolnaid

  Még hogy te nem ismered, de egy csomót én se aki elvben itt élek :)
  megélhetési celebvilág

 • 2010.08.05 17:17:19Magenta

  Baccus, mazsola, küldöm! :)

 • 2010.08.05 17:20:15cozumel

  Rita

  te meg irj mar egy posztot, amiben csupa szavazasi kerdes lenne:
  szerinted a ferjed edinazik?
  igen, nem, nemerdekellegalabbnemvelemakarja

  kitagultal a szules utan?
  igen, nem, nemtomdeaferjemasszemossszement

  meghuzod titokban a paleszt?
  igen, nem, a palesztutalomdemindenmasjohet

 • 2010.08.05 17:27:39Scarlett O´Hara

  Csatlakozom Korianderhez: Canta, ha vkit nem bírsz ignoráld!!!! Ne menj bele olyan beszélgetésekbe, ahol tutti megbántanak! Hogy kinek van/volt/lesz igaza, nem lehet ilyen elmérgesedett helyzetben kideríteni. Mindkét fél mondott kemény dolgokat a másikra. És hogy ki ütött vissza elöször, az már ugyis lényegtelen, nem? A problémát nem oldja meg, az biztos.

 • 2010.08.05 17:54:55Zahara

  Szerintem is.
  Különben FT pontosan erre célzott azzal, hogy okos enged. Persze ez nem olyan egyszerű, mikor már ennyire elszabadultak az indulatok.

 • 2010.08.05 18:18:34sunshine666

  koriander, scarlett, zahara, mar eleg egyertelmu h ki az okos es ki a szamar a tortenetben, nektek meg nem? ki az aki meg hisztizett egy sort h mindenkeppen ove legyen az uccso szo es ki/k/ az/ok/ aki/k/ mar magasrol szar/nak/ ra es a helyen kezelik a helyzetet is cantaloupet is.

 • 2010.08.05 18:24:08R2D2 & C3PO

  Sunshine!

  Szerintem is, de valószínűleg nem ugyanazokra gondolunk. ;-DDD

  Én is be merészeltem szólni Cozumelnek egypárszor (és viszont - és nem ezzel van a probléma, szerintem), és sosem hagynak lógva.

  A többséggel már nem vagyok hajlandó párbeszédbe elegyedni - az is igaz...
  Cant esetében meg nomen est omen (hamár sznobság, ;-D), újra és újra belevág. :-D

 • 2010.08.05 18:24:54Zahara

  Nekem mindegy, ki a szamár, csak hagyják már abba.

 • 2010.08.05 18:33:15Zahara

  Vagy legyen az, hogy Tünde erről is nyit egy szavazást, aztán végleg lezárjuk.
  Ki árdemli meg, hogy meglincseljünk?
  a) Cantaloupe
  b) A Slepp
  c) Az Ellenslepp
  d) Én nem értek egyet az erőszak semmilyen formájával
  e) Edina
  f) Mindegy, én megnézem

 • 2010.08.05 18:33:52sunshine666

  r2d2 akkor nem egyet nezunk, m szerintem itten cantaloupe van logva hagyva de nagyon. ja igen, nomem est omen. nem en mondtam, m nem szeretek a nickekkel poenkodni. d nyilvan igazad van ujra es ujra bele fog vagni, az o baja :DDDDDDDD d miutan mar tobb korben nevetsegesse tette itt magat a 'masodbogjaval' es annak magyarazataval ez a keves mar nem szamit :DDDDDDD

 • 2010.08.05 18:36:16Zahara

  g) Nem szavazok, mert már a kérdés is tele van hibával, analfabéta majmok

 • 2010.08.05 18:39:32sunshine666

  zahara :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 • 2010.08.05 18:41:56Koriander

  Napsugárka, gondolom te nagyon okos vagy :) és ez az okfejtés bámulatos, egyszerűen megtiszteltés, hogy szólítottál.

 • 2010.08.05 18:43:31Koriander

  Zah, lécci a kedvemért egy h-t is:
  g) Nem szavazok, mert analfabéta majom vagyok

 • 2010.08.05 18:44:04Koriander

  és nem látom az öf-ket (lemaradt :D)

 • 2010.08.05 18:47:08Zahara

  :)) Jóvan, a te kedvedért, de azt kevesen fogják ám választani, mert ide nem önkritikát gyakorolni járunk :)))

 • 2010.08.05 19:02:38Koriander

  Zah a hiteles szavazásnál egy szavazat is számít, tod statisztika.

 • 2010.08.05 19:49:49cantaloupe

  Sunshine,
  nem ignorálnak, hanem nem tudnak válaszolni a kérdésekre, ami a kettős mércére és arra vonatkozik, hogy idézeteket kérek, hol ocsmányoztam le cozumelt és hol bántottam Magenta gyerekét.

  Ne keverd a két fogalmat. Itt most azt történik, hogy szorul a hurok, és egyszerűbb belőle kilépni.

  Ha az én másodblogom nevetséges, akkor még az milyen mókás, hogy hányan kattintottak rá és ismertek magukra. :D
  Pisztolyt ugye senkihez nem szegeztem, hogy olvasgasson.

  Egyébként abban a szösszenetben van önkritika is, azaz én vállalom, hogy személyeskedtem, bocsánatot sem derogált kérni érte. Ezt sem látom nagyon a másik oldaltól, van helyette memóriazavar és kettős mérce majd angolos távozás.

  És igazat adok neked, hogy újra belefutok, igaza van Koriandernek és Scarlettnek is. Csak már unom, hogy a köveket hajigálók számon kérik, hogy miért nem kenyeret kapnak vissza. Általában 5 kő után repült az enyém, akkor szakadt el a cérna.

  Koriander, tényleg aranyos a családunk? Vigyázz, az csak látszatélet, én vagyok a bostoni fojtogató. :D

 • 2010.08.05 20:19:34sunshine666

  cantaloupe ha neked jobb, h azt hiszed h nem ignoralnak, csak nem tudnak valaszolni a kerdeseidre, meg szorul a hurok meg ilyenek, es nem az van, h letezik az a szint, ami alatt inkabb atlepnek vagy kikerulnek, mint megallnak, akkor hidd azt. innen kivulrol nezve az utobbi. es nem biztos, h mindenki azt a kovetkeztetest vonja le ebbol a szappanoperabol, amit te szeretnel lenyomni az emberek torkan. egyebkent meg ne legyenek illuzioid, mindenre kattintanak az emberek, amit egy jo latogatottsagu forumba belinkelnek/belinkelsz. ha a vegetarianus kisallattenyesztok lapjat linkelted volna be nekik, akkor arra kattintottak volna ra ennyien, de nem biztos, h tovabb jutottak az elso 10 sornal. ha meg vegigolvastak, akkor meg nem biztos, h rad nezve kedvezo kovetkezteteseket vontak le belole, szoval csak lassan az orommel, h milyen nepszeru lettel. en eleg ritkan olvasok itt, meg ritkabban szolok bele, de tenyleg eleg unalmas, h barmikor jovok 80 szazalek, h ekezel valakit, aztan csodalkozol, h visszaekeznek. most meg mar arra se erdemesítenek, ugy latom, hiaba hapogsz arrol, hogy csak nem tudnak valaszolni. szerintem meg nem akarnak.

 • 2010.08.05 20:34:26phoboss

  illene már hagyni szerencsétlent, mert másképp nem tud leállni, hányadik posztban nyomja már ezt, akkor is, ha hozzá sem szólnak, csak megemlítik :P
  tök igaz, ez már tényleg rém unalmas, és az is, hogy a friss kommentek között is megint, megint és megint ez megy..

 • 2010.08.05 20:38:24phoboss

  ja és azóta is csodálom, hogy milyen vitákat tud kirobbantani egy enyhén túlsúlyos kisbaba fotója :)

 • 2010.08.05 20:38:34sunshine666

  ja es a legutobbi kommented talan meg koriandert is meggyozte arrol, h ki az okos, es ki a szamar a szappanoperaban. :DDDDDDDDDDDD

 • 2010.08.05 20:40:03sunshine666

  phoboss ezt probaltam magyarazni en is szegenynek, de igazad van tenyleg unalmas, ugyhogy leptem.

 • 2010.08.05 21:01:36Tünde

  Cant: Ne haragudj, de nem unod még?

 • 2010.08.06 06:22:48Veg_

  2010.08.05 16:53:11cozumel
  Nem kell ahhoz elköltözni, én itthon élek, mégse ismerem ezeket a "celebeket", akiknek össz celebsége, hogy ők celebek.
  Aki azért letett valamit az asztalra, azt inkább ismerem, az igaz :)

 • 2010.08.06 08:15:15Brumibaby

  2010.08.05 18:33:15Zahara

  Na ezért éri meg visszatérni :DDDD

 • 2010.08.06 08:20:46Temptation

  Tegnapról még tartozom egy rövid válasszal Cantnak: azon soha nem is volt nézetkülönbség, hogy vitázni egyedül nem lehet.
  Vagyis igen, de az már a pszichiátriai betegségek fertályára tartozik:-)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta