Trottyos gatyát hord a trendi kismama

A kényelmes, de egyben modern ruházatot kedvelő kismamák bizonyára örülni fognak az idei tavasz terhesdivatjának, amelynek egyik érdekes darabja a háremnadrág, avagy török bugyogó.

A legújabb kismamadivat
A legújabb kismamadivat

A legújabb divat szerint tervezett bő nadrág kicsit olyan, mintha elszabták volna a fenékrészét, amely így combközépig leér. Neked bejönnek a trottyos-buggyos modellek? Heti kérdés.

A magam részéről jobban szeretem a szűk fazonokat, bár én a kényelem helyett a kinézetet preferáltam terhesen, és inkább farmerben jártam. A háremnadrágok láthatóan kényelmesek és jól lehet bennük mozogni, nem korlátozzák az egyre nehezebben mozgó kismamát a járásban.

Bejön a buggyos kismamanadrág?

Mivel méretes hátsót növesztettem a terhesség alatt, feltételezem, hogy nekem nem állt volna jól egy ilyen török bugyogó – bár ha jobban belegondolok, lehet, hogy előnyömre vált volna, ha a kínos testrészt eltakarja egy ilyen bő fazon.

A Mamalicious Atalie fantázianevű darabja lazább, háromnegyedes és akár játszótérre is felvehető, míg a hosszú fazonú Lenni egy megfelelő kismamafelsővel akár alkalmi viselet is lehet. Előbbi fekete és lávakék színben 5490 forintért, utóbbi fekete és földbarna színben 7490 forintért kapható.

Te felvennél egy buggyos háremnadrágot terhesen?

Oszd meg másokkal is!
Mustra