Felálló fütyivel pisil a baba

A pisitéma sok óvodás korú gyereket érdekel, épp ezért nagy sikerük van a pisilős babáknak, amelyeket a felnőtteket utánozva pelenkázhatnak a kislányok.

A tökéletes hasonlóság érdekében a modern babáknak már felálló fütyijük is van. Rossz az, aki rosszra gondol, a nemi szerv mozgása jelen esetben a csecsemő vizeletürítését imitálja, vizet is spriccel.

Kezdetben elég volt két nyílással gyártani a játékbabákat. Ahogy a szájnál betöltött víz kicsorgott a lenti lyukon, eufórikus állapotba kerültek a kislányok. Az izgalmak fokozására egyre élethűbbé próbálják varázsolni a babákat: a víz, akarom mondani a pisi már nem csupán kifolyik, hanem a fiús anyák pelenkázóélményeit felelevenítve célzottan spriccel a  mozgó fütyiből. Például apa szeme közé

Találtunk egy másik babát is, amelyik ugyan nem ennyire élethű, lábai például rongyból vannak, ám a pisitémát remekül feldolgozza.

A babát a bilire ültetve sárga folyadékkal tölti meg azt, amelynek a szobatisztaság tanulásánál anyától látott reakcióját utánozva örülnek a kislányok.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek