Mosogatás közben szopik a gyerek

Az egyik melleden a gyerek csüng, a másikat szorítod, hogy ne csöpögjön? Igyekszel hasznosan eltölteni az időt, amíg szoptatsz, ezért fél kézzel levelet írsz közben?

Újságot olvasol, esetleg nézed a tévét, mialatt a gyereked táplálkozik? Vagy inkább vele együtt pihensz, simogatod a fejét és szemeztek közben? Mit csinálsz szoptatás alatt? Heti kérdés.

Van, aki szerint a szoptatás bensőséges és szent dolog, ezért amikor melléből táplálja a gyerekét, a külvilágot teljesen kizárja, csak és kizárólag a babára koncentrál. Nézi, ahogy cuppog, gyönyörködik benne, simogatja a fejét, ilyenkor csak ő és a baba léteznek.

Van, aki alig várja, hogy elérkezzen a szoptatási idő, mert ilyenkor végre lefekhet egy kicsit a baba mellé és amíg a kicsi eszik, ő pihenhet.

Vannak, akik nem veszi ennyire komolyan a szoptatást, és az etetés alatt megpróbálják hasznosan eltölteni az időt: angolul tanulnak, könyvet olvasnak, levelet írnak vagy megnézik a kedvenc sorozatukat a tévében.

Olyan is előfordul, hogy valaki magára köti a gyerekét, és háztartási munkát végez: mosogat, port töröl vagy tereget, mialatt a baba a kendő alatt szopizik.

Ti mivel töltitek a szoptatási időt?

Oszd meg másokkal is!
Mustra