Kakival és pisivel játszik a gyerek

Csöpp és Potty, azaz kaki és pisi, (vagy angolul Pee és Poo) két cuki plüssfigura. Nagyon viccesen hangzik, ám ugyanakkor elméletieg megalapozottnak is, - állítja az árut kínáló weboldal - hiszen egy fiatal svéd tervezőnő találta ki, hogy segítsen a gyerekeknek megbarátkozni végtermékeikkel, és ösztönözze őket a szobatisztaságra, és enyhítse szorongásukat. Segítsetek, ha valamit nem értenék, de miben lehetne hasznára a gyereknek egy kaka- és egy pisifigura?

És nem vagyok prűd, a Bilikönyv napirendben van nálunk is, mi is integetünk a pisinek a vécében, és megbeszéljük, hogy a pisi a punciból jön, de Csöpp és Pötty létjogosultságát egyelőre megkérdőjelezem. Pedig már itthon is kaphatóak, 9250 forintért. Ráadásul a Pee és a Poo legalább nevén nevezi a dolgokat, de a Csöpp és Potty?

Ha a gyereknek nagyon bejönne a figura, kaphat hozzá Csöpp és Pottyos pólót is, vagy bodyt, vagy bugyit, vagy zoknit, anyuka pedig hozzáillő pólót, hogy össze legyenek öltözve a bébivel. Sőt itthon ugyan nem, de a svéd weboldalról több felnőtt ruhát is rendelhetünk, például kaki-pisis bugyit anyunak meg apunak is, hogy jókat röhögjenek együtt az ágyban. Ami még ellenszenvesebbé teszi a dolgot, az az oldalon található videó, ahol egy túlizgult anyuka egy tízhónapos arcába próbálja gyömöszölni a két végterméket formázó plüssfigurát.

Oszd meg másokkal is!
Mustra