Katiban a baba - unalmas a magyar terhes reality show

Amikor már minden tele van terhes- meg babanaplóval, akkor ki kell találni valami újat, mégpedig egy terhes reality-show-t.



A Katiban a baba című videóblog  kifejezetten jó ötletnek és aranyos dolognak tűnhet első pillantásra – bár találóbb lett volna a home video megfogalmazás, minőségét tekintve ugyanis inkább erről van szó: Dani, Kati férje levideózza, ahogyan terhes felesége jön-megy a nagyvilágban. A készítők eredeti céljuk szerint szeretnék egy magyar kismama összes rezdülését megismerteteni a nézőkkel.

Az első rész nekünk sajnos nem nyerte el a tetszésünket, leginkább azért, mert a Katiban a baba, a vicces cím ellenére unalmas, és Nagy Katalin babaváró útját sajnos ordenáré reklámok övezik. És ez pont az egész projekt hitelességét veszélyezteti, egy nő ugyanis az első ultrahangra orvosának a rendelőjébe szokott becsapódni, nem pedig egy puccos magánklinikára. Ráadásul Katiban van néhány furcsa dolog, nem tudja például kiszámolni, hogy ha most hathetes terhes, akkor hány hónap is van még hátra a szülésig (és furcsa mód zsenge terhessége ellenére végig ott figyel a háttérben a terhességi csíkok elleni kenőcs).

Az egyetlen vicces rész, amikor Dani rászól a feleségére, hogy menzesze a negyvenéves nőknek van, és milyen furcsa ez a szó. Ebben egyébként egyet is értünk.

Mindazonáltal tény, hogy minden kezdet nehéz, és azért továbbra is követjük majd Kati kalandjait, talán eltart néhány hétig, amíg belerázódik a szerepbe. És tény, hogy az orvosi vizsgálat, és a sármos doktor által elmondott infók minden első terhes nőnek sok segítséget nyújthatnak, és segíthetik felkészülni arral, hogy mi is vár majd rá a rendelőben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra