Megszületett Duggarék 19. gyereke

Huszonegytagúra szaporodott a televíziós valóságshowban is szereplő híres amerikai nagycsalád a hét végén, miután a 42 éves Michelle Duggar három hónappal idő előtt világra hozta 19. gyermekét, egy kislányt.

A kis Josie Brooklyn péntekre virradóra jött világra, mindössze 623 grammos súllyal, de állapota stabil. Az orvosok császármetszést alkalmaztak, mivel az anya epekőbántalmai méhösszehúzódásokat okoztak.

Michelle Duggar legutóbb tavaly decemberben hozott világra gyermeket , ugyancsak kislányt. Duggarék októberben nagyszülők is lettek, mert legidősebb gyermekük, a 21 éves Joshua családjában megszületett az első gyermek, egy kislány, Mackynzie Renee Duggar.

A népes családban, amelyben két ikerpár is van, Josie Brooklyn a 9. lány. Az anya szeptemberben döbbent rá, hogy a fogyókúra ellenére sem csökken a súlya, s a terhességi teszt kimutatta, hogy újra kisbabát vár.

A szigorúan vallásos Duggar-házaspár egy Tonitown nevű kisvárosban él, Arkansas államban. A család eseménydús hétköznapjaiba a külvilág is betekintést nyerhet hetente egyszer a 18 Kids and Counting című televíziós valóságshow-ban. Michelle és Jim Bob Duggar 25 éve kötött házasságot.

(MTI)

Oszd meg másokkal is!
Mustra