Alvómankák és sovány mackók a fa alatt

Közhely, de igaz, hogy a saját készítésű ajándékkal lehet a legnagyobb örömet szerezni. Vannak azonban olyan emberek, mint én, akiknek még a cérnát sem sikerülne befűzni a varrógépbe, nekik jó hír, hogy az utóbbi években – nem kis részben a WAMP-nak köszönhetően – csinos kis kézművesgeneráció nőtte ki magát itthon, és bátran választhatjuk őket karácsonyra is.

Alvómanka és sovány mackó
Alvómanka és sovány mackó

Azt azonban vegyük figyelembe, hogy a kézimunka mindig tovább készül, így egyéni megrendelést valószínűleg már sehol sem tudunk kérni.

Figurka

A Figurka babák már két éve üde színfoltként pompáznak a magyar babavilágban, szerencsénkre nem is kell beérnünk pusztán rongybabákkal, akad itt bőven más is, nyuszik, macik és társaik.

figu.gif

Minden Figurka egyedi, nem találni két ugyanolyat, hiszen kézzel készülnek, ez teszi őket különlegessé. Aktuális kedvencünk a sovány mackó kardigánban és persze óriási sállal, hiszen hideg tél van: 6500 forint. Színes Figurka babák és angyalok: 5500 Ft.

Manka

Figurkához hasonlóan cuki babák a Mankák is. Ők nem annyira bohókásak, inkább finomlelkű pufók alvó angyalok, meg menyasszonyok, meg királylányok.

alvomanka

Finom darabok finom kislányoknak. Színes királylánymanka: 4000 Ft.

Takarók

A Takoo takarók a legszemélyesebb ajándékot jelenthetik, hiszen a takarókon mindent mi választhatunk ki, a takaró színét, mintáját, és persze a rajta díszelgő nevet.

takoo

A vidám takarók ára 4600 Ft. Az oldalon találunk egyéb színes ajándékokat is, például cuki párnákat, az égvilágon mindenféle mintával 2600 Ft-ért, és falvédőket 8600 Ftért.

Hordozó

Hogy kényelmes-e, azt nem tudom, de ízléses, csinos és garantáltan nem terepszínű tucathordozó a Csimpilimpi (oké, a neve kicsit idétlen).

csimpi

Számtalan modell közül választhat, akinek megtetszene ez a hordozóeszköz, nagyon praktikus ajándék lehet olyan családoknak, ahol most született kisbaba. Karácsonyig minden modell kedvezményes, 7500 forintos áron kapható.

Falióra

Egy csinos kis fából készült óra minden gyerekszobában jól mutat, legyen labda, óra, vagy csiga alakú.

zirzom

Szinte lehetetlen, hogy valaki ne találna kedvére valót a Zirzom oldalán.Gyerekórák 3800 Ft-tól

Lények

És ha rongybabákkal kezdtük, zárjuk is azzal: Piry Anikó elbűvölő, mosolygós lényei és hosszú fülű nyulai a Boltműhely oldalán.

boltmuhely

Csíkos és mintás, szabálytalan alakú cukilények minden korosztálynak, 3990 Ft.

Oszd meg másokkal is!
Mustra