Terhesnapló: Szexszel ki lehet csalogatni a gyereket?

39. hét

pocak39

65,5 kg

Igen, jól látjátok, még mindig én írom a terhesnaplót, ami azt jelenti, hogy még egyben vagyok. Tegnap ismét 4 perces fájásaim voltak két órán keresztül, de már nem dőltem be nekik: nem erősödtek, nem sűrűsödtek, így megkíméltem a szülésznőmet és magamat egy fölösleges körtől, maradtam a fenekemen itthon.

Az alvással továbbra is gondjaim vannak, bár mivel leszállt a hasam, könnyebb a levegővétel, egy éjszaka cirka négyszer látogatom meg a mellékhelyiséget és ha elkezdem pörgetni az agyam valamin, akkor egy órán keresztül nem tudok visszaaludni, így reggelre általában úgy érzem magam, mint a mosogatórongy. Így van ez ma is, amikor az éjszakai alvásom a nullához konvergál, a szülési fájdalomnak még gyengécske, ám egész éjjel tartó méhösszehúzódásoknak hála. És én hülye, nem azon drukkoltam, hogy erősödjenek végre és mehessek szülni, hanem azon, hogy csak most ne induljon be, mert milyen ciki már hajnal 3-kor rácsörögni a szülésznőre, hogy lehet, hogy szülünk (és persze mi van, ha vaklárma?). Szóval csendben szenvedtem inkább.

Arra gondoltam, hogy további nyavalygás helyett inkább tanácsot kérek tőletek: hogyan lehet kicsalogatni egy babát, aki szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát odabent? (Tudom, majd ő tudja, mikor akar kijönni, ne erőltessem, majd jön, ha itt az ideje, stb.) De azért tegye fel a kezét, aki 39 hetesen nem azon gondolkozott, hogy mivel tudna rásegíteni a folyamatokra! Nem drasztikus beavatkozásra gondolok, inkább játék jelleggel várom az ötleteket. Szex, orgazmus, lépcsőzés, hajmosás, palacsintasütés, csípős kaják már megvoltak. Programozott császárt nem ér javasolni.

Köszi!

Oszd meg másokkal is!
Mustra