18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tiniszex: Kölcsönösen maszturbálnak a jóbarátok

tiniszex

„Közös maszturbáció - néha az önkielégítés eme formája része lehet egy kemény pettingnek (párok között), de ugyanúgy végbemehet barátok közt is. Amikor az aktus barátok között valósul meg, a kapcsolat sokkal inkább tekinthető egy „szexuális barátságnak”, mint egy érzelmekkel teli kapcsolatnak." - olvasható a www.kamaszpanasz.hu-n. Elmagyarázzák azt is, hogy a kölcsönös maszturbáció nem keverendő a csoportos önkielégítéssel, amikor senki nem nyúl a másikhoz – ez téves elnevezés, hiszen a kölcsönös maszturbáció során testi kapcsolat alakul ki a résztvevők között.

A kamaszoknak szóló oldal felvilágosító részében további okos tanácsokkal látják el a tudatlan tiniket, például hogy ha két férfi maszturbál közösen, az semmiképpen nem jelenti azt, hogy homoszexuálisok lennének, még akkor sem, ha kapcsolat, közös kontaktus alakul is ki köztük. Felhívják a figyelmet arra is, hogy mindig meg kell győződni arról, hogy nincs-e ondó a kézen vagy egyéb testrészen és hogy véletlenül se kerüljön a vagina közelébe, mert terhességet és egyéb betegségeket okozhat. Megtudhatjuk azt is, hogy a kölcsönös maszturbálás során válik a tapasztalatlan tinédzser természetes módon szexuálisan felnőtté.

Tovább lapozva az anális szex tálalásánál találtunk néhány érdekes információt, mely szerint „A végbélnyílás nyilvánvalóan nagyobb, mint a vagina”, valamint megtudtuk, hogy ha egészséges ételeket fogyasztunk és rendszeresen tisztálkodunk, akkor nem lesznek baktériumok a végbélnyílásunkban. Az anális szex nem zárja ki a teherbeesést sem, hiszen ha a fiú kívülre ejakulál, az ondó befolyhat a vaginába és megtermékenyítheti a lányt. Sőt, a tinicsajok a tévésorozatoktól is teherbe eshetnek. És ha már megtörtént a baj, az oldal segítségével felkészülhet a kamaszlány, hogyan ossza meg szüleivel a hírt: teherbe esett.

Az oldalon további izgalmas cikkek olvashatók például a kék here szindrómáról, a pénisznagyobbításról, a fiúk megerőszakolásáról, a szexszomniáról és egyéb – valószínűleg rengeteg tinit érintő – kérdésekről. Én mindenesetre nem szeretném, ha a lányaim innen tanulnák meg, hogyan lehet védekezni a nemi betegségek ellen és jobban szeretném én elmagyarázni nekik, mit jelent a biztonságos szex.

Oszd meg másokkal is!
Mustra