Bankrablósapkát és kistáskát hordanak fejükön a trendi kislányok

taskasapka

Itt a tél, itt a sapkaszezon, és ha valaki azt hiszi, egy sapka nem tud neki újat mondani, az téved. Mutatunk egy-két egyedi darabot, ami kellemes színfoltot varázsolhat a télbe, - ami eddig egyébként kifejezetten kellemesnek mondható. Első ajánlatunk a Lollitops nevű sapka, ami egy egyszerű, színes horgolt sapka, oldalán hatalmas méretű virággal. Ebben a sapkában nem tud a gyerek eltűnni, az bizonyos, mert messziről virít a műgerbera az oldalán. Létezik egyébként pillangós és egyszerű masnis változatban is.

Kicsit túlzának tűnhet a nagyméretű virág, de ezt eltekintve ezek a sapkák tényleg szépek, és van még egy hatalmas előnyük: az oldalukba fűzött selyemszalag segítségével bármikor kistáskává alakíthatók, így maximálisan kihasználhatók nyáron is. Rengeteg féle színben és virággal kapható, ára 5990 Ft.

batgirl

Kevésbé viráglelkű lányoknak a Batgirl nevű sapkát ajánljuk, ami szembe húzva és fejre feltolva is tökéletesne funkcionál, és kétségkívül roppant vagány. Nem tudom mennyire ihleti meg mostanában az óvodás lányokat Batman vagy Zorro, de ha igen, akkor ez a sapka tökéletes választás, lehet benne bankrablósat is játszani. Szürke-fekete és barna-rózsaszín színben kapható, ára 48 dollár.

kordsapka

Komolyabb, már iskolába készülő lányoknak mit is ajánlhatnánk, mint a mostanában nagyon divatos, kord tányérsapkát, melyet egészen különböző színekben lehet kapni.

Bár a fület sajnos nem védi, de ha a tél további része is ilyen enyhe lesz, erre nincs is szükség. (3990 Ft, piros, lila zöld és kék színekben).

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek