Hétvégi programajánló: Expo és Márton-nap

Ez a hétvége sokaknak a fogyasztás jegyében telik majd, hiszen pénteken kezdődik az idei Babamama Expo. A kiállítókat nem soroljuk fel, mert nagyjából mindenki ott lesz, és mindent lehet majd kapni, mindenben kérhetünk tanácsot, a szoptatástól kezdve az alakformáláson és a biztonságos autósülésen keresztül egészen az ideális babaszoba kialakításáig.

babamamaexpo 13

A gyerekeknek lesz játszóház, Misi bohóc, meg Buborék együttes, mi leginkább talán Nagy Bandó András verses-dalos interaktív műsorát ajánljuk szombaton fél háromtól, majd vasárnap ismét, fél négytől. (november 6-8, Papp László Budapest Sportaréna, XIV. Stefánia út 2. a jegy ára felnőtteknek 1600, gyerekeknek, négyéves kortól 400 Ft)

Aki inkább gyermeke természettudományos érdeklődését elégítené ki ezen a hétvégén, az a Mezőgazdasági Múzeumba látogasson el, ahol egész hétvégén hüllő- és terrarisztikai vásár, valamint dísznövénykavalkád várja a látogatókat, a VII. Nemzetközi Díszmadár Kiállítás keretében. Gyerekjegy 500 Ft, felnőtt jegy 1000 Ft. (XIV. Budapest, Vajdahunyad vár)

Az Újpesti Gyermek és Ifjúsági Házban (1042 István út 17-19) szombat délelőtt családi játszó lesz, zeneovival, zenebölcsivel, kézműves foglalkozásokkal és matrica csereberével. Belépő felnőtteknek 350, gyerekeknek 300 Ft. Családi program lesz 10.30-tól a Ludwig Múzeumban is (1095 Komor M. u. 1). A szülők megismerkedhetnek a Ludwig Múzeum kiállításaival, amíg a múzeum munkatársai az aktuális kiállításokhoz kapcsolódóan foglalkoznak a gyerekekkel. Kicsiknek lesz babaszőnyeg is, belépő 500 Ft.

A Csekovszky Árpár Művelődési házban (1172 Hősök tere 9.) Kolompos Táncház lesz, Hidegen fújnak a szelek címmel, délután öt órától, belépő 800 Ft, családi jegy 2000 Ft.

Vasárnap a Jövő Házában (1024 Kis Rókus utca 16-20) Márton-napi mulatság lesz egész nap. Lesz sok-sok tánc, libavarrás és rétessütés. 13 órától diafilmvetítés (Alice csodaországban), 16 órától pedig a Szeret Zenekar koncertje.

Vidék

Nyíregyházán szombaton MEGA-játszóház 10 és 18 óra között, lesz bohócműsor, vetélkedők, arcfestés, kreatív kézműves foglalkozás és rengeteg különleges légvár, gyermekjegy: 1800 ft/3 óra. Ugyanez a program vasárnap Tatabányán érhető el. Egerben szombaton délután hat órától a Harlekin Bábszínházban (Bartók Béla tér 6.) a Világkupa című előadás lesz, amely a világ teremtésének történetére és a futball játékszabályaira épül. Belépő 800 Ft. Vasárnap Veszprémben a Kabóca bábszínházban (Völgyhíd tér 5.) A Farkasbarkas és Rókakoma című előadás lesz, délelőtt tíztől. Miskolci Csodamalom Bábszínházban, szintén vasárnap, délelőtt fél tizenegytől a Kis hableány című előadás lesz, a jegy ára 600 Ft.

Oszd meg másokkal is!
Mustra