Megszületett Duggarék első unokája

A Duggar klán gyarapodása megállíthatatlan, az hogy Duggarné ismét gyermeket vár, már nem is számít hírnek, megszületett azonban a családban az első unoka is. A kislány 3,6 kilóval és 50 centiméterrel jött a világra, az apuka Josh Duggar, aki Michelle és Jim Bob Duggar legidősebb gyermeke az eddigi tizennyolc közül.

Az ifjú nagyszülők rendkívül boldogok, örömükre reméljük nem vet árnyékot, hogy fiuk szakított a családi hagyománnyal és gyerekét nem J-betűvel kezdődő névvel látta el, az ifjú jövevény ugyanis a Mackynzie Renée Duggar nevet kapta.

(A Duggar szülők minden gyermeküknek J-betűs nevet adtak: Joshua, John, Janna, Jill, Jessa, Jinger, Joseph, Josiah, Joy-Anna, Jedidiah, Jeremiah, Jason, James, Justin , Jackson, Johannah, Jordyn.)

Az unoka szenzációja egészen jövő márciusig tart, amikor is a kis Mackynzie Renée fényét elhomályosítja majd Duggarék 19. gyermeke, aki már úton van. Michelle Duggar rendkívül lelkes, hogy egyszerre lehetett terhes kis menyével, és segíteni tudott neki a terhességgel és szüléssel kapcsolatos kérdésekben. Nagyon boldog, hogy unokája született, de annak is örül, hogy 42 évesen ismét anyuka lehet, mert egy kicsit félt, hgy ebben a korban már csak unokáit tarthatja majd kezében. Duggarné szerint egyáltalán nem furcsa, hogy unokája idősebb, mint gyermeke, és erre volt is már példa családjukban, hiszen édesanyja is akkor volt vele terhes, amikor nővére is várandós volt, így van egy unokaöccse és egy unokahúga, akik idősebbek, mint ő.

Oszd meg másokkal is!
Mustra