SZÜLŐSÉG

Gyümölcsök szexelnek az édesség csomagolópapírján

2009. szeptember 3., csütörtök 09:00 |

maoam

Angliában egy apuka úgy véli, a MAOAM nevű édesség csomagolópapírjának ábráin gyümölcsök szexelnek. Simon Simpkins a gyerekeinek vett a népszerű édességből, amikor észrevette, hogy a csomagoláson lime-ok, citromok és cseresznyék hancúroznak egymással. Felháborodottan hívta az üzletvezetőt és kicseréltette a terméket. Az édességgyártó szóvivője elmondta, hogy a mókás csomagolást 2002-ben mutatták be Németországban és azóta is sokak kedvence a vidám MAOAM-emberke.

Szó, mi szó, a zöld izének tényleg elég huncut feje van.

forrás: dailymail.co.uk

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.09.04 06:36:53rita a felcser

  Persze azt elfogadjak,hogy a no nem birja lelkileg feldolgozni,hogy szep babaja csaszarral bujt ki.Azt nem,ha ferfi lelkileg nem szivesen nyulna a herevezetekehez.

 • 2009.09.04 07:36:58manka78

  Cantaloupe, Heatherette! Tudom, hogy közöm semmi, de olyan rossz érzéssel olvasom, hogy a régi magánbeszélgetéseitek alatt egymásról megtudott infókkal dobálóztok.

 • 2009.09.04 10:13:00lm

  Rita, én el tudom fogadni, megkérdeztem a férjemet és azt mondta, hogy ki van zárva :) De azt miért nem lehet elfogadni, hogy más meg nem gondolja se traumának, se kiherélésnek? Szerintem nem Cant viszi a férjét erőszakkal vasectomiara.

 • 2009.09.04 10:22:55másutt

  A dolognak az a kulcsa, hogy fel kellene fogni, hogy nagyon sok helyen, nagyon sok kulturaban, nagyon sok embernek ugyanaz a dolog egeszen mast jelent.
  Legyen ez abortusz, orokbeadas, vaszektomia, csaszarmetszes, tapszeres etetes.
  Amig ezt nem fogjuk fel, lehet egymast hulyepicsazni.

  Mennyire bonyolult azt elfogadni, hogy Canteloupe ferje nem egy magyar HMCS, hanem egy kulfoldon elo, mas kulturabol valo ferfi????

 • 2009.09.04 10:42:20baudolinA

  manka,
  nem hiszem, hogy mennyire ráfogás. Mi öt évig védekeztünk óvszerrel, aztán a végére latexallergiám lett. Hiába próbáltunk ki mindenfélét, nem volt jó. Egyébként is gondolkodtam rajta, hogy most már szeretnék én védekezni, és körbenéztem. A helyieket nem szeretem, nem érzem magam biztonságban velük, spirált nekem nem lehet, mert nem szültem, az injekciót nagyon durvának találom, maradt a tabletta. Alapos kivizsgálás, labor, egyből megtaláltuk a megfelelőt. És azóta is szedem, nincs mellékhatása. De mindketten szeretnénk, ha lenne férfitabletta is, a párom szívesen átvenné a stafétát. Amíg viszont nincs, addig én szedem. És én szerencsés vagyok, mert nem vagyok trombózisra hajlamos, nem dohányzom stb. De van olyan, hogy tablettát sem szedhet. Műtétet egyikünk sem szeretne, bár ha semmilyen más megoldás nem lenne, akkor biztosan elgondolkodnánk rajta.

 • 2009.09.04 10:45:56baudolinA

  Abortuszhoz: senkit nem ítélek el az abortusza miatt. Ha úgy dönt, hogy nem tartja meg, annak biztosan oka van, és én nem vagyok arra hivatott, hogy felülbíráljam ezt a döntést. Nem is az abortuszon akadtam ki, hanem a férj hozzáállásán. Farkasokkal táncoló, a férjed nem hajlandó gumit húzni, és ezért TE szenvedsz. Nem látsz ebben hajszálnyi önzést a férjed részéről?

 • 2009.09.04 11:07:53baudolinA

  2009.09.03 22:43:40 Heatherette

  Heatherette,
  te vagy az egyik, akit kurvára nem fenyeget az a veszély, hogy valaha felcsinálják, úgy baszik, ahogy akar. :)

 • 2009.09.04 11:11:35Heatherette

  manka: semmi olyat nem írtunk, ami privátban hangzott volna el. Cantról mindenki tudja, h lombik, rólam meg, h nem vagyok egyszerű eset. ez nem titok, max még te nem tudtál róla.

  aztán... persze, felnőtt férfi, akiből kinézek annyit, hogy képes döntést hozni a saját teste ügyében. meg ez ugye azért még baromi messze van. olyan ez a téma, mint az ab: könnyű lazán venni, h majd ha becsúszik, kikapartatom, aztán amikor eljön a pillanat, már nem is lesz olyan egyszerű. senki sem tudhatja, h alakul az élete, szerintem iszonyatos mértékű naivitás kell ahhoz, h vki elhiggye, h minden úgy fog alakulni, ahogy most eltervezte. honnan tudhatná most, h 10-20 év múlva nem akar újabb gyereket? talán a feleségétől, talán vki mástól? most így, jóval előtte azt is félvállról lehet venni, h óh, ez nekem nem számít, én akkor is teljes értékű férfinak fogom érezni magam, mert én faszagyerek vagyok... aztán, ha mégse? pszichomókusok hada? kurvára nem lehet az ilyet kiszámítani, max. reménykedni lehet, h így lesz. de ez egy végleges dolog (vagy legalábbis 50%, az is geci sok)... na és persze, más sorsáról mindig sokkal egyszerűbb dönteni: "majd a férjem megcsináltatja".

  én a páromtól ilyet nem lennék képes elvárni, pont ezek miatt. nem a műtét a kockázatos, ugyan már!

 • 2009.09.04 11:21:23lm

  Heatherette, szerintem nem arról van szó, hogy szabadna ilyent elvárni bárkitől is, mert szerintem sem szabad. De amikor egy párnak meg kell hozni a kérdésben egy ilyesfajta döntést, akkor ugyanúgy meghozhatja azt a férfi is a maga számlájára, mint a nő.

 • 2009.09.04 11:30:58Heatherette

  szerintem ilyenkor mindkettőjüknek meg kéne. úgy lenne tisztességes.

 • 2009.09.04 11:37:32lm

  Nem biztos, hiszen, ha csak egymással akarnak/ nem akarnak gyermeket, akkor fölösleges mindkettejüknek elvégeztetni a beavatkozást.

 • 2009.09.04 11:40:23másutt

  "szerintem ilyenkor mindkettőjüknek meg kéne."
  ezt nem ertem.
  hany pasi, akinek a felesegenek kiveszik a mehet, vagatja le a golyoit kedvessegbol, mert igy tisztesseges?

  es a foghuzas? az hol fair, hogy valakinek 32 van, a masiknak meg csak 28? :)

 • 2009.09.04 11:43:58Heatherette

  másutt, ne hisztizz... nem ugyanaz

 • 2009.09.04 11:48:26lm

  Heath, szerintem sem ugyanaz. De várom a választ, ha a pár kizárólagosan egymással akar/nem akar gyermeket, tehát elégséges csak az egyik félnek elvégeztetni a beavatkozást, akkor azt miért ne vállalhatná a férfi ugyanakkora joggal, mint a nő?

 • 2009.09.04 11:52:00Alessia2

  lm:

  talán azért, mert nincs/nem lehet/ garancia arra, hogy 5-10-20-25 év múlva ne gondolja másképp az illető.
  És akkor mit lehet tenni?

 • 2009.09.04 11:52:03Heatherette

  az igazság az, h a nőknek van tízféle fogamzásgátlási lehetőségük, míg a pasiknak kettő: gumi vagy elköttetés. azt senki ne mondja nekem, h ha nekik is lenne tíz, akkor is rohadtbüdösgecik lennének, és nem választanának, nem vennék ki a részüket. adjanak akkor megoldást a kezükbe, választási lehetőséget, mert egyelőre ez a kettő van, mindkettő fos. azért ezek mellett hadd lehessen azt mondani, h mivel a nők kezében van több lehetőség, több olyan, ami egy fokkal azért humánusabb, mint a kiherélés, tegyék már meg ők. ezen mit nem lehet érteni?

 • 2009.09.04 11:53:53másutt

  Heatherette,
  nem jott at a vicc? pedig meg szmajli is volt!

  figyi, nagyon keves kivetellel a fogamzasgatlast az egyik fel vallalja fel, legyen az tabi, gumi, spiral, stb.
  miert lenne ez mashogyan a "vegleges"-nel.

  millioan megirtak, hogy a noi beavatkozas sokkal nagyobb mutetet igenyel.

  biza, sok pasi van, aki bevallalja.

  es nagyon sok pasi van, aki "biztosra akar menni", mert mondjuk az x. valasa es 4 gyerek utan nem akarja, hogy valami "becsusszon".
  Petrovszki a SATC-bol megvan?
  Tipikus ilyen. Elert egy bizonyos kort, nem akar tobb gyereket, unja a gumit, de a szexrol nem akar lemondani.

  Nem olyan tritka ez am! De meg jo, hogy nem hirdeti... csakis az szokta megtudni, aki intim kapcsolatban van vele.
  En is ismertem ilyet... nem nagy ugy.

 • 2009.09.04 11:59:19lm

  Heatherette, de itt végleges döntésről volt szó, nem arról, hogy másként is megoldható. Arról, hogy egy pár végleges döntést hozna, mert biztosan nem akarnak több gyermeket, mert nem akarnak további fogamzásgátlással vesződni. A végleges megoldási formából nőknek is férfiaknak is egy darab van.
  Alessia2, van lefagyasztás, de egyébként is a meggondolási lehetőség ugyanúgy lehetőség nőknél is, mint férfiaknál (bár elismerem a férfiak ideje azért hosszabb :) )

 • 2009.09.04 12:04:47Heatherette

  nem, 4 gyerek, x számú válás, és y kor felett oké. annak már nem kell gyerek. nekem azért is fura ez, mert vhol régebben azt olvastam, h csak 3 gyerek és meghatározott életkor felett kötik el az embereket kérésre. ezek szerint ez csak vmi kamu volt, mert az tuti, h olvastam vmi ilyet. ok, tegye is az ilyen, nekem Cant esete volt sokkoló, h évekig próbálkoznak és végre nagynehezen, aztán máris már a kiherélés jön szóba. ez ilyen: mivan???

 • 2009.09.04 12:15:29lm

  Heatherette, én sem tennék ilyent, a férjem sem, de én csak elméleti szempontból mondtam, hogy ha már van egy döntés a végleges beavatkozásról, akkor azt ugyanakkora joggal hozhatja meg a férfi is, mint a nő.
  És ugyan értem, érteni vélem az ellenérzéseidet, de ez nem kiherélés, szerintem.

 • 2009.09.04 12:16:16másutt

  na, szoval ha abban egyetertunk, hogy "bizonyos esetekben teljesen ertheto" akkor mar csak kicsit kell tovabb vinni ahhoz, hogy "hadd dontse el mindenki maganak, hogy mi ez pont, amikor 'bezar a bolt'"

  oszinten, engem is meglepett C, de el tudom kepzelni.

  nagyon sok ember akar gyereket, de csak egyet.
  vagy kettot. utana vege. akarhany eves is.

  nagyon sok ember RUHELLI a fogamzasgatlast, plane egy bizonyos kor felett total elege van belole.

  szoval, meglep, de megertem.

  ha valaki 3X evesen ugy erzi, hogy tenyleg megvan az a szamu gyerek, amit akar, el tud latni, es van eleg penze/ideje ra, akkor mi a fenenek kinlodjon vegig meg 10-20 ev fogamzasgatlast? ami maceras, draga es nem 100%.

  Nme olyan bonyolult ez.

 • 2009.09.04 12:18:52másutt

  mellekessen eppen nemreg beszeltem egy anno "en nagy csaladot sszeretnek" ismeros csajjal, aki a 18 honaposa mellett kategorikusan kijelentette, hogy "neki ez eleg", egy eletre.

  szoval azert nem olyan ritka, aki kevessel a gyerek megszuletese utan vegleges megoldast is megfontol.

 • 2009.09.04 12:31:06Heatherette

  másutt

  ez ostobaság és naivitás. én pl úgy 5 éve még meg voltam győződve arról, h max. 40 éves koromig akarok élni, mert utána már csak a szar van. és nem csak úgy lazán meg nemkomolyan, hanem tényleg így akartam. rá se tudtam gondolni, h lesz vha egy olyan életem, amiben terveim is vannak. ezek az emberek megteszik, mert megteszik nekik, és utána 5 év múlva fordul a világ, akkor mi van? úgy vagy vele, h megérdemli a hülyéje? azt kéne, igaz. felnőtt ember döntést hoz a sorsáról, mert annyit nem feltételez, h a dolgok változhatnak.

 • 2009.09.04 12:44:55másutt

  az ostobasag es naivitas, hogy egyes felnott emberek tenyleg kepesek vegleges dontest hozni?
  vagy az, hogy en mar lattam ilyet es ezt felhozom???

  figyi, 5 eve egy drogos tini voltal. es a legtobb tini azt hiszi, hogy 30-40 felett mar szakadek van. meg elfekvo. ehhez meg nem is kell extremnek lenni, mint te voltal.

  ez nem azt jelenti, hogy valaki 30-40 evesen nem tud hosszutavu dontest hozni. komolyan, megfontoltan. esszel

  Ilyen szinten mondenki, aki hazassagot kot, vagy tetkot csinaltat, es azt veglegesnek szanja, es ezt be is tartja, ostoba, hulye, vagy csak luzer?

 • 2009.09.04 12:48:14Heatherette

  másutt, egy tetkó és a házasság egy "kicsit" más lapra tartozik. lehet, h épp akkor véglegesnek szánod, de van rá lehetőséged, h miután megváltoztattad a döntésed, visszacsináld. el lehet válni, le lehet szedetni a tetkót. kevés dolog van, amiben úgy hozol döntést, h nem lehet visszacsinálni. ez olyan.

 • 2009.09.04 12:51:24másutt

  azert egy 3X eves ember aki egy jo hazassagban el par (vagy 1) gyerekkel, szerintem, teljes jogossaggal elhatarozhatja, hogy nem akar tobb gyereket... miert olyan erthetetlen ez????

  van, aki meg azt sem tudja eldonteni, hogy mit rendeljen egy etlaprol... van, aki meg ennel sokkal hatarozottabb...

  na jo, hagyjuk, nem akarlak semmirol meggyozni, es oszinten, abszolut enm erdekel senki elkottetese, sem C ferjee, sem senkie...
  ennyit nem er meg a dolog.

  csak azert fontold mar meg, hogy nagyon, nagyon sokan mashogyan gondolkodnak, mint te.

 • 2009.09.04 12:53:36Heatherette

  másutt, nem akadályozok meg senkit a döntésében, akkor meg mi is a bajod? én ezt jobban átgondolom, ennyi. beleveszek olyan tényezőket, mint az idő, amiről ugye tudjuk, h sok mindent megváltoztat. attól még elhiszem,h tényleg vannak, akik soha a büdös életben nem vágynak (több) gyerekre, és nem elsietett döntés, és tényleg nem lesz picsogás később rajta. persze, sok az ilyen is, csak sosem tudod, melyik kategóriába fogsz tartozni. ezért szívás az ehhez hasonló végleges dolog.

 • 2009.09.04 13:00:34másutt

  igen, minden vegleges dolog szivas.
  a tetkomat leszedettem lezerrel es elvalt vagyok. :)))

  de 20 evnyi fogamzasgatlas is nagy szivs, ha az ember eldontotte, hogy nem akar tobbet. ja, es draga is. a becsuszott gyerekrol nem is beszelve...

  ennyi. :D

  egyebkent semmi bajom nem volt, azt hittem, csak beszelgetunk...

 • 2009.09.04 13:11:14Heatherette

  jó, akkor hajrá :)
  igen, beszélgetünk. és így látom, ha engem bárki megkérdezne róla, azt mondanám, ne csináld. úgyse az én válaszomon múlik a döntés, de én ilyet nem támogatok.

 • 2009.09.04 13:12:46másutt

  latod, ha engem meg barki megkerdezne, azt mondanam: hajra. :D

  ugyanis eleg sok becsuszott gyereket ismerek, meg gyereket, akit "megbantak". es nagyon szar volt nekik.

  de egyetlen egyszer sem talalkoztam olyan esettel, hogy egy felnott korban elkovetett elkottetest megbant volna valaki.

 • 2009.09.04 13:17:03Heatherette

  mert nem nagyon találkoztál olyannal... 1-2-t ismerni az nem az egész. aki pedig megbánja, nem fogja feliratozni a pólóján.

 • 2009.09.04 13:49:43rita a felcser

  Igaz.A nok kezeben sok metodus van.hogy ne legyenek vemhesek.A ferfinak keves.

 • 2009.09.04 13:56:46másutt

  pedig azt sem szoktak reklamozni, ha "megsem kellett volna az a gyerek" a polojukon...

  lehet, hogy igazad van...

  dehat nagyon sok elkottetetlen emberke gondolja 40-50 evesen, hogy kellett volna meg tobb gyerek.

  az elet tele van dontesekkel, es valahanyszor dontest hoz az ember, visszasirhatja kesobb a masik utat, vagy elfogadhatja, ami van.

 • 2009.09.04 13:57:16baudolinA

  rita,
  lett volna férfi fogamzásgátló tabletta is, csak mégsem lett. Itt a cikk: tp://href.hu/x/9zar

  Ha valaki azóta tud fejleményről, szóljon.

 • 2009.09.04 13:58:07baudolinA

  Bocs, így jó: http://href.hu/x/9zar

 • 2009.09.04 14:05:02rath.dinen

  Farkasokkal Táncoló idejében még egyáltalán nem csináltak olyan kázust az abortuszból, mint manapság.

  Szerintem ha most mindenki megkérdezné az anyját otthon, hogy hány abortusza volt pontosan (ne arról, hogy volt-e, haha), és mondjuk pont egy olyan ihletett pillanat lenne, amikor az anya őszintén válaszol... hát sokan megdöbbennének szerintem.

 • 2009.09.04 14:09:36rath.dinen

  baud: "Farkasokkal táncoló, a férjed nem hajlandó gumit húzni, és ezért TE szenvedsz. Nem látsz ebben hajszálnyi önzést a férjed részéről?"

  És ha igen, akkor mit tud csinálni? 10 éve a férje tartja el. Ahogy leírta, régen sem biztos, hogy annyira tudott volna ugrálni. Sőt, bizonyos jelekből arra következtetek, hogy még szereti is a pasit.

  Minek az emberek orra alá dörgölni, hogy a párjuk nem szereti őket, önző velük, nem segít nekik stb? Tudsz neki ezzel akár egy centit is segíteni? A legtöbb ember (és főleg azok, akiknek gyerekük van), nincs abban a helyzetben sem anyagilag, sem érzelmileg (!!!), hogy kitegye a párja szűrét, mert nem mosogat vagy mert bizonyos élethelyzetekben nem úgy viselkedik, ahogy azt kéne (mellesleg ki viselkedik mindig úgy? én tutira nem...)

  Vannak dolgok, amiken tönkremegy egy kapcsolat, és vannak dolgok, amik kis tüskék, és szúrnak, de messze nem zilálnak szét egy szereteten alapuló kapcsolatot.

  De nem sokat segít, ha valaki ezeket a tüskéket megpróbálja még mélyebbre nyomkodni.

 • 2009.09.04 14:18:53szövetszöcske

  r.d., te hány éves vagy? (elég kábé, nem nyomozni akarok utánnad, csak érdekel)

 • 2009.09.04 14:19:30Heatherette

  szövet, na, fejtsd már ki a véleményed a vasectomiáról

 • 2009.09.04 14:25:11rath.dinen

  Mér, mennyinek tűnök?

 • 2009.09.04 14:25:54lm

  rath, az én anyámnak is volt a három gyermek után egy abortusza. Évekkel később, halála előtt nem sokkal tudtam. Nem igazán beszélt arról, hogy akkor hogyan élte meg, csak azt, hogy nagyon fájdalmas volt és nehéz volt titkolnia előttünk, de akkor (az elmondás idején) lelkiekben is nagyon bántotta a dolog, amit a halál tudott közelsége azt hiszem meg is magyaráz (legalábbis részben).

 • 2009.09.04 14:25:57szövetszöcske

  H, nagyon király és praktikus eljárás, nekem személy szerint a kigolyózást, férfiatlanítást jelentené, tehát nekem nem jön be. Akkor sem, ha az összes brittt tudós bizonygatja, hogy ááá, nem leszek ettől még keresztapa, nincs vele semmi gáz (és gyanítom nekem tényleg nem állna fel utánna, már csak tudati alapon sem, mindegy, hogy élettanilag valójában mit okoz és mit nem).

 • 2009.09.04 14:26:44rath.dinen

  Nem trükkösségből kérdezem, tényleg érdekel.

 • 2009.09.04 14:29:37szövetszöcske

  r.d., nem tudom, vagy olyan koravén cinikus-realistán gondolkodsz mint én szoktam és akkor mondjuk saccra 25-30, vagy tényleg élettapasztalat, és akkor 45-60.

 • 2009.09.04 14:40:46rath.dinen

  Picit több az elsőnél.

  De valahogy az elmúlt években sokat öregedtem lelkileg :-)

 • 2009.09.04 16:58:07cantaloupe

  Heatherette,
  nem lombik, inszemináció. A kettő nem ugyanaz. Ha ez az inszem nem sikerült volna, jött volna a lombik...ami lelkileg sokkal nehezebb, mert ott már nem befecskendezett sperma, hanem kis embriók életéről van szó.

 • 2009.09.04 17:01:22cantaloupe

  Szövetszöcske,
  kiherélt magyar ismerősöm mondta, hogy neki meg épp hogy jobban feláll a vasectomia óta, mert úgy "bűn9zhet", hogy nem lesz belőle 5. gyerek.
  Amúgy nem a farok teszi a férfit. És megmarad minden, csak az ondóvezető van elkötve.

 • 2009.09.08 00:01:58Farkasokkal táncoló

  Azért ez ennyire nem egyszerű.
  Gondolj csak bele, hogy TÖBBEK KÖZÖTT miért is annyira szörnyű a klímax a nőknél. Mert a petefészek beszünteti a működését. Beszüntet egy oylan hormon termelését, ami amúgy a regenerálódást is elősegíti. És a tudományos megközelítésen túl, az is belejátszik, hogy ilyenkor szembesül egy nő azzal, hogy ha AKARNA IS immár akkor se lehet gyereke, számára megszúnt az ujrareprudákó képesség, immár csak a későbbiekben úgy funkcionál mint egy ... kislány mondjuk.

  És a férfiaknál is ugyanúgy megvan ez a férfi klímax is. Igaz, az ő nemzőképességük akár 80

 • 2009.09.08 00:07:01Farkasokkal táncoló

  éves korukig is megmarad, de akkor is mégnáluk is van ilyen. Szóval én egyáltalán nem kezelném ilyen "ugyan mi van ebben" szinten ezt a dolgot. Egy férfinek is hatalmas lelki válságot okoz egy vesektómia, a mai napig is. És nemcsak itt nálunk Magyarországon a kies Balkánban, hanem pl. A tudomány és az emancipáció meg a globalizmus fellegvárában, Angiában is. MOndom én ezt azért, mert volt szerencsém végignézni azt a sorozatot, ahol egy bizonyos Viktória nevű kutyalélekgyógyász mindenféle kezelhetetlen kutyából rendes házi ebet varázsolt néhány trükkel. De igenis ott is volt olyan, hogy azt mondta, hogy uram, vagy elaltattatja a kutyáját, vagy kiherélteti, és - bár az asszonynak ez nem okozott gondot - a férfi nem engedte!!! Még egy kutyánál sem!!!

 • 2009.09.08 02:58:31cantaloupe

  FT,
  nagyon nem mindegy, hogy valaki szavatossága természetes úton jár-e le, vagy tudatosan akarjuk lezárni a babaprojektet. Például egy 35 éves nő, akinek van 3 gyereke és elköttetö magát attól még megmarad csinosnak, vonzónak, nőnek. Ha én lezárom a projektet, akkor az azt jelenti, hogy gyerekem nem lehet több, de lehetek még kívánatos, talpig nő.
  Inkább ez, mint a néha óvszer, néha abortusz megoldás.

  Azt pedig másodkézből tudom, hogy a vasectomia egyáltalán nem okoz lelki válságot annál a férfinál, aki elhatározza magát rá. Merevedése ugyanúgy lesz, el is élvez, a hangja mély marad...már túljutottunk annál, hogy a biológiai jellegünk határozza meg a nőies-férfia mivoltunkat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta